Skip to content
 

MetaPWR™

doTERRA lancerede et nyt collagen i maj 2023, og det er virkelig et fantastisk produkt til dig, som længes efter mere energi.

Kort fortalt så støtter collagenet cellernes funktion indefra, så mitokondrierne fungerer ordentligt. Fra 25årsalderen falder kroppens produktion af stoffet NAD betragteligt. NAD er et stof, som skaber energi i cellerne.

Der findes mange collagener på markedet. doTERRAs er på alle måder det bedste, jeg har prøvet, og jeg har virkelig prøvet en del.

Mine kunder beretter om øget energi, dybere søvn, vægttab, stærkere negle, øget hårvækst, færre grå hår, forbedret syn, smertelindring og meget andet.

Jeg har nu forstået, at aldringstegn er symptomer, som kan ændres, og jeg har også forstået at aldringstegn er super vigtige at tage sig af. De er alle tegn på, at kroppen skal støttes bedre. På sigt vil de mange symptomer skabe langt større udfordringer for os, så det giver mening, at vi justerer og nærer cellerne indefra. Tager vi os af de små ting, så undgår vi de store.

Kurv