Skip to content
 

“Fortæl lidt om dig selv.”

Åh det er altid noget af en opgave. For hvor begynder man, og hvor ender man?

Jeg har over 20 års erfaring i selvhjælpsbranchen. En branche jeg landede i, da jeg selv søgte svar på, hvordan jeg kunne skabe et mere nærende liv baseret på frihed, mening og lykke.

doTerra landede pludselig i mit felt med så stor en kraft, at jeg ikke længere kunne ignorere det. I dag er jeg Blue Diamond og skandinavisk founder hos doTerra. Det betyder egentlig bare, at jeg har hjulpet en lang række mennesker til at skabe større helhed og mening I deres liv, inklusive mange mikrobønder rundt omkring i verden.

Det essentielle har altid optaget mig vildt. Dybest set handler projektet nok om at skabe paradis på jord. En utopi for de fleste, men en klar og konkret opgave for mig. Jeg elsker at give planterne en stemme. De indeholder så megen visdom og healing.

Privat bor jeg i nordsjælland med Mads og vores tre børn: Villads, Elvira og Bella. Vi deler livet med vores søde hund Daisy, som på alle måder minder os dagligt om det essentielle. Vi elsker at renovere ejendomme, så vi har altid gang i nye projekter, og vi flytter ofte. Forandring og vækst er et af vores kærlighedssprog.

Kurv