skip to Main Content

Join the Club!

Network Marketing har nok altid haft et dårligt ry. Mange har fordomme om pyramidespil og alt muligt andet. Det havde jeg i høj grad også selv. Nu har jeg forstået det geniale og kærlige for alle involverede. doTERRAs mission går dybt. I virkeligheden handler det om healing, hvilket resonerer smukt med min egen mission.

Jeg har skabt et team, hvor vi mødes om doTERRAs mange fantastiske produkter og muligheder. Under mit lederskab så mærkes spiritualiteten altid som en sikker grundklang. Når vi kombinerer bevidsthed og intention med planternes magi, så bliver vi på mange måder i stand til at hive himlen ned på jorden. Og DET elsker jeg. Den rejse er både meningsfuld og ikke mindst sjov.

Som medlem af mit team får du adgang til min ekspertise og et netværk af bevidste sjæle. Der er masser af undervisning, og du kan få svar på alle dine spørgsmål. Faktisk også de spørgsmål du ikke vidste, at du havde. Med tiden vil du nærme dig et liv med en langt større mening, helhed og lykke. Mange taler om et liv før og efter doTERRA.

Som kunde køber du produkter til eget forbrug. Der er ingen krav om månedlige køb (men tilbud om yderligere rabatter).

Som forhandler bestemmer du selv visionen. De fleste aktive byggere får deres produkter betalt. Du kan også gå efter en supplerende indkomst eller som mig opbygge en succesfuld forretning. Uanset hvad du ønsker, så kan jeg hjælpe dig i mål med det hele, hvis du er villig til at handle.

De fleste vælger at begynde med en startpakke. Det er langt den bedste deal. Det er dog på alle måder også muligt at vælge nogle af de mange produkter a la carte. Uanset så får du 25 % på alt i shoppen med mit link.

Udfyld mit spørgeskema, så kontakter jeg dig inden for få dage.

Er du typen, som vil i gang med det samme, så kan du lægge din første bestilling her.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kurv