skip to Main Content

Hvad længes du efter?

Jeg har længe været bevidst om, at vores frekvens er omdrejningspunktet for vores oplevelse af livet. Det indre spejles i det ydre, og det ydre er en spejling af det indre. På det seneste har jeg fået en dyb passion for essentielle olier og den transformation, de kan skabe for os.

Jeg ved, at doTERRA kan være svaret på dine bønner. Der findes en olie til enhver udfordring og ethvert ønske. Det lyder måske for nemt eller for simpelt, men er der noget, som livet har lært mig, så er det, at det helt geniale ofte skal findes i det simple. For mig endte doTERRA med at blive det passionerede karriereskifte, jeg havde længtes efter i nogle år.

Jeg er landet i en dyb og endeløs begejstring over de eventyrlige produkter samt en daglig forundring over de mange oplevelser og møder med mennesker, som gør mig lykkelig helt ind i sjælen.

Essentielle olier

Aromaterapien har rødder langt tilbage i historien. Det har været kendt i adskillige år, at vi kan hente støtte og healing fra naturen. Essentielle olier er essensen af planter fx urter, frugter, træer eller blomster.

Olierne vibrerer alle på en høj frekvens, og vi kan dermed bruge de mange essentielle olier til at skabe balance og hæve vores egen frekvens. Menneskets celler er nemlig meget lig planternes. Kort fortalt kan vi med oliernes hjælp få cellerne tilbage til homøostase, der egentlig bare er et fancy ord for indre balance. En indre balance vil altid skabe ydre balance. Så enkelt kan det gøres.

Vil du have mig som din mentor?

DoTERRAs produkter sælges via Network Marketing, og DEN skal de fleste lige lande i. Det skulle jeg bestemt også selv. Nu har jeg på alle måder forstået det geniale og kærlige ved forretningsmodellen.

DoTERRA er blevet den motor, jeg selv efterlyste som selvstændig. Jeg skabte Team Lavt Gærde, fordi jeg gerne vil stå i spidsen for et team med fokus på høj bevidsthed, lethed og glæde. Det skal være sjovt, og det skal være meningsfyldt og berigende for alle.

Jeg er en skarp mentor med styr på struktur, strategi og detaljer (altså de vigtige). Min hjerne er iderig og kreativ, og min høje bevidsthed er grundtonen bag mine mange genveje. Jeg kan guide dig hen til dine unikke styrker og talenter. Og så er jeg produktnørd. Jeg har en sikker evne til at undervise dig i, hvilke produkter du skal bruge hvornår og hvorfor.

Sådan kommer du i gang

Rejsen begynder med, at du tager stilling til, om du vil være kunde eller bygger. Både kunder og byggere har adgang til min gruppe på facebook fyldt med mentoring og undervisningsvideoer. Du får samtidig adgang til et bevidst og kærligt netværk.

 • Som kunde køber du produkter til eget forbrug. Der er ingen krav om månedlige køb, men et tilbud om yderligere rabatter.
 • Som bygger kan du enten bygge selv eller lade andre bygge under dig, så du får dine produkter betalt. Du kan også gå efter en supplerende indkomst eller som mig opbygge en millionforretning. Uanset hvad du ønsker, så kan jeg hjælpe dig med det hele.

De fleste vælger at begynde med en startpakke. Det er langt den bedste deal. Det er dog på alle måder også muligt at vælge nogle af de mange produkter a la carte eller at begynde med en enkelt olie.

Udfyld mit spørgeskema, og så kontakter jeg dig inden for få dage.

Er du typen, som vil i gang med det samme, så finder du mit link til shoppen her.

Jeg vil gerne høre mere om doTERRA

Jeg binder mig ikke til noget, men har lyst til at undersøge, om nogle af de forskellige muligheder kunne være noget for mig, så jeg vil gerne kontaktes på mail eller sms.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det helt geniale ved essentielle olier

 • Essentielle olier har evnen til at transformere cellerne indefra
 • Med oliernes hjælp lander vi i en form for ordløs terapi
 • Vi bliver i stand til at mærke og udtrykke vores følelser
 • Krop, sind og ånd kommer i balance
 • Flow, glæde og vitalitet bliver den nye normal
 • Kroppen næres på et dybt plan
 • Vi støttes i at træffe positive valg og handle på det rigtige
 • Børn og dyr styrkes nemt med oliernes hjælp
 • Vi kan leve i et hjem frit for skadelig kemi
 • Livet fra en høj frekvens er magisk
Back To Top