skip to Main Content

_K8A8598_OK

 

Min nuværende PA har opsagt sit samarbejde med mig pr. 1.8, derfor søger jeg nu en personlig assistent, som vil elske at supporte mig og min innovative & kreative virksomhed.

Jeg er forfatter, uddannelsesleder og Spirituel Mentor. Min virksomheds fokus er uddannelse, workshops, mentorforløb, onlineprodukter og bøger primært til spirituelt interesserede kvinder. Lige nu opererer jeg kun i Danmark, men forbereder at gå internationalt med mit brand og mine kommende bøger.

Jeg har brug for en profil, der er som et schweizisk tog forstået på den måde, at jeg altid kan stole på, mit bagland spiller max, mens jeg koncentrerer mig om at undervise, innovere, skabe nyt, vækste, connecte osv. Jeg er samtidig perfektionist og forventer et højt niveau af support, rygdækning og kundeservice i mit firma, så det skal du elske og være i stand til at levere.

Det er på alle måder et plus, hvis du har arbejdet med dig selv og har en høj bevidsthed. Samtidig skal du også være klar på en stor personlig udvikling som resultat af vores samarbejde, min måde at være i verden på og vores nære relation.

 

Jeg har brug for en effektiv og ansvarlig PA, der kan hjælpe mig med følgende:

 • Administration: Webshop, fakturering, ordne bilag til bogfører og revisor, tilmeldinger til events osv.
 • Kundeservice: Besvare mails og opkald fra mine kunder.
 • Teknik: Opdatering af hjemmesider i den lette administrative afdeling (jeg har både grafiker, webmand og videoproducer), styring af shop og lignende (i Wordpress). Eventuelt reklamer på Facebook.
 • Praktisk: Koordinering af mine mange kreative processer og arrangementer, kommunikation med mine leverandører, eventuelt højre hånd når jeg underviser (jeg overvejer også en praktikant til den opgave).

 

Kan du sige ja til følgende:

 • Du er selvstændig med eget cvr-nummer og vil elske at arbejde overvejende hjemmefra.
 • Du elsker at planlægge og organisere – også spontane ideer og opgaver.
 • Du mestrer kommunikation på skrift og i tale.
 • Du er struktureret, disciplineret og tænker i smarte løsninger.
 • Du er moden, ansvarsfuld, åben, loyal, positiv og yderst serviceminded.
 • Du er selvkørende og tænker frem i tiden.
 • Du er fleksibel, villig til at lære nyt og justere kurs.
 • Du formår at sætte klare grænser og kan nemt sætte dem på mine vegne, så jeg ikke skal indover.
 • Du har en veludviklet æstetisk sans.
 • Du elsker perfektion og punktlighed.
 • Du behersker engelsk på et vist niveau.
 • Du har lyst til at blive hos mig i nogle år, gerne mange.
 • Du næres dybt af supportrollen og ville elske at løfte mig og mit brand.

 

Du skal ikke søge stillingen, hvis:

 • Du ikke kan rumme kvindelige kunder med mange tekniske spørgsmål og udfordringer.
 • Du ikke er vild med at koordinere kreative processer.
 • Du let mister overblikket og har brug for hjælp til at få det tilbage.
 • Du har tendens til at være ineffektiv eller blive overvældet.
 • Du har svært ved at lære nye ting og ikke nyder det.
 • Du har tendens til at give hurtigt op.
 • Du ikke elsker at servicere på et højt niveau.
 • Du ofte befinder dig i følelsernes vold og ikke formår at sætte ord på dine følelser eller tage ansvar for dem.
 • Du i virkeligheden er mere interesseret i mig og min undervisning end i de opgaver, som jobbet indebærer.

 

Timer: På nuværende tidspunkt er der arbejde til omkring 10-12 timer om ugen. Nogle gange mindre, andre gange mere. Oktober og juni er de travleste perioder. Du kan arbejde, når det passer dig, men skal gerne tjekke mailen dagligt i hverdagene.

Afhængigt af din profil kan arbejdet sagtens udvikle sig til mere, og der er også den mulighed, at du rejser med mig, når jeg skal ud i verden. Jeg er i det hele taget ret åben for de mange muligheder, der ligger i samarbejdet, samt de ønsker og ideer du selv har.

 

Tidsfrist for ansøgning: Mandag den 22. juni 2015.

 

Tiltrædelse: Jeg forestiller mig en blød start hen over sommeren eller efter sommerferien. Jeg sørger for en grundig oplæring.

Send din ansøgning med cv, dit fulde navn, fødselsdato og et vellignende foto til christine@christineeilvig.dk. I din ansøgning vil jeg også gerne høre, hvorfor du lige præcis har lyst til at supporte mig og mit virke.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Kærligst Christine

Glama doll

Back To Top