skip to Main Content

 

Jeg inviterer nu til to nye onlineworkshops. Denne gang kombinerer jeg doTERRAs transformerende univers med mit nuværende yndlingsemne behov. Det kan måske lyde som et halvkedeligt emne. Sandheden er bare, at når vi indfrier vores behov store som små, så skaber vi flow, og vi healer vores traumer og bagage. Simpelt og powerfuldt.

På samme måde skaber vi blokeringer, smerte og selvsabotage, når vi nægter at indfri vores behov, enten fordi vi ikke tør eller ikke ved, hvordan vi kan gøre det. De essentielle olier er geniale. Med deres ordløse terapi guider de os til indsigten i, hvem vi er, og hvad vi har brug for. I takt med at vi forstår, hvordan vi kan realisere flere og flere af vores behov, så lander vi i mening, helhed og lykke.

De to workshops hænger sammen. Mia Poulsen og jeg vil dele vores erkendelser og erfaringer med emnet, og Anne Hejselbjerg vil assistere med healing og fællestapping undervejs. På den måde kan du også opleve det team og den magi, vi har skabt sammen omkring de essentielle olier. Jeg vil desuden fortælle, hvordan du kan blive en del af universet og få din egen konto med 25-55 % i rabat.

De to workshops er gratis. I første omgang beder vi om, at du kun tilmelder dig, hvis du endnu ikke har en konto hos doTERRA. Vi optager begge workshops, så optagelserne bliver tilgængelige for alle.

Datoer: Onsdag den 18. november fra 16-18 samt søndag den 22. november fra 11-13.

Tilmelding: Du tilmelder dig de to onlineworkshops her.

Vi glæder os alle til at se dig på Zoom.

Kærligst C.

 

 

Back To Top