skip to Main Content

 

TLGs Vækstforløb 2020

I var flere byggere, som overvejede doTERRAs Diamond Club, men kun en meldte sig. I sidste uge fik Mia og jeg ideen: Hvorfor laver vi ikke bare vores eget forløb? Væk med alt det komplicerede, tunge og knoklende samt fokus på det lave gærde og den høje vibe. Et forløb og en konkurrence med det formål at motivere dig til at komme lidt ud af din komfortzone.

Vi skruer op for energien og holder et intenst space i tre måneder med fokus på vækst. Du har ikke rigtig noget at tabe, men alt at vinde. Du skal være indstillet på at give den gas, men det betyder ikke nødvendigvis, at der skal knokles. Du skal dog lægge fokus og energi i projektet, og du skal være villig til at handle på nye måder i nye retninger. Hvis det var nemt for dig at bygge, så havde du allerede gjort det.

Hvem kan deltage? Du skal være bygger på Team Lavt Gærde (det inkluderer en månedlig LRP på 150 PV), og du skal i august personligt enrolle tre kunder eller byggere med minimum 100 PV.

 

September: Her skal du personligt enrolle 5 kunder eller byggere til minimum 100 PV.

Oktober: Her skal du personligt enrolle 7 kunder eller byggere til minimum 100 PV.

November: Her skal du personligt enrolle 10 kunder eller byggere til minimum 100 PV.

 

Du er ude af forløbet og konkurrencen, hvis du i en måned ikke lever op til de annoncerede enrollments.

Jeg opretter en gruppe på Facebook til alle deltagere, og vi mødes på Zoom fast en gang hver uge til tapping med Anne Hejselbjerg og transformation af eventuelle udfordringer. Du er som altid velkommen til at skrive til mig i gruppen eller privat.

Forløbet er ikke som sådan designet til at opnå en bestemt rank. Pointen er, at du begynder at enrolle mere seriøst og i den forbindelse ser på det, som kommer op i den proces. Vi vækster, når vi går vejen. Du bestemmer selv, hvordan du finder dine enrollments, det blander jeg mig ikke i.

Jeg sammensætter en bonuspakke til alle dine enrollments på over 100 PV. Den får de tilsendt individuelt i september, oktober og november. Pakken vil indeholde min bog samt olier og andet lækkert for nye. Intentionen med pakken er at give interesserede endnu en anledning til at signe op i perioden.

Alle, som lever op til de annoncerede enrollments, deltager desuden i konkurrencen om følgende præmier:

 

Første præmie: En MacBook Air 2020 (Værdi cirka 9000 kroner).

Anden præmie: Et Almanak ophold på Falsled for to personer (Værdi cirka 5000 kroner).

Tredje præmie: En middag for to på en af mine yndlingsrestauranter: The Pescatarian. (Værdi cirka 2000 kroner.)

 

Til de øverste fem placeringer er der yderligere en gratis session med Maj Larsen om dit Human Design.

Det er første gang, jeg afprøver dette forløb. Bliver det en succes, så kan vi gentage det. Fungerer det ikke, så bliver vi klogere og kan grine af det bagefter.

Der er en fin linje mellem at skubbe sig selv i en kærlig retning og forcere sig selv i en stressende, ødelæggende retning. Det kan være forfriskende med en anledning til at rejse sig fra sofaen og sætte spot på trangen til at gemme sig lidt. Det er den energi, jeg gerne vil have i spil på forløbet. Vi fyrer lidt op under gryden og ser, hvor det tager os hen.

Tilmelding: christine@christineeilvig.dk.

 

Jeg GLÆDER mig så meget, at jeg har hjertebanken og kriller i maven 🙂

Kærligst C.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top