skip to Main Content

Her kan du købe ældre Salontemaer individuelt. På den måde kan du udvælge de temaer, som taler specifikt til dig. Eller opdatere dit onlinebibliotek fra før, du blev medlem af Salonen. Du modtager link til både video og Mp3, så snart din betaling er godkendt.

 

Lev fra essensen

Temaet handler om, hvordan selv vores essens kan ende med at kede os, og hvordan vi så justerer. Hør også, hvorfor al dulmeri og alle fysiske ubalancer dybest set er tilbageholdt kreativitet, og hvorfor øvre begrænsninger vidner om en beslutning om at forlade essensen. Jeg deler desuden forskellen på ægte og falsk kreativitet. Og du kan blive klogere på, hvordan vores relationer kan blokere for vores kreativitet og ofte gør det.
Pris: 295  ,-
Køb

Dans med livets faser

Bliv klogere på fem elementer og den unikke sammensætning, som du består af. Kend energien bag dit bidrag og din værdi, som samtidig er vejen til rigdom. Forstå dine blindspots og svagheder. Lær, hvordan alle projekter går igennem de samme faser, og bliv bevidst om, hvordan du kan blive i stand til at nyde alle faser. Forstå dine nære relationer på et dybt niveau.
Pris: 295 ,-
Køb

Bæredygtighed

I temaet deler jeg mine tanker om energetisk bæredygtighed. Hør, hvordan du undgår at save den gren over, du sidder på. Forstå, hvorfor ønsket om bæredygtighed ofte er funderet i mangel. Jeg sætter også ord på, hvorfor de fleste offentlige systemer er uholdbare, og hvordan du kan undgå at lade det påvirke dig.
Pris: 295 ,-
Køb

Selvsikkerhed

Hør, hvorfor selvsikkerhed ikke er noget, der skal opbygges, selvom det ofte kan føles sådan. Hvordan manglende resultater i sidste ende ændrer vores syn på os selv, og hvad vi kan gøre, hvis motivationen daler. Egoets mange kreative strategier, som får os til at sidde fast i modstand og stagnation. Jeg deler desuden mine seneste erkendelser om disciplin, som på mange måder næsten er et skældsord i såkaldt “positive” kredse.
Pris: 295 ,-
Køb

Familiedynamikker

Forstå, hvorfor vi kan miste bevidsthed og ansvar sammen med vores familie og ryge i gamle mønstre og traumer, som ender med at skabe drænende eller ødelæggende resultater for os. Jeg deler desuden tanken om dysfunktionelle triangler og opskriften på en nærende familiedynamik. Samt hvordan vi kan håndtere og indfri mange forskellige behov på en gang, hvilket er udfordrende i langt de fleste familier.
Pris: 295 ,-
Køb

Indre- og ydrestyring

Forstå, hvorfor de fleste ender i en tilpasset identitet. Bliv klogere på den reelle årsag bag udbrændthed. I temaet forklarer jeg også begrebet dissonans og sætter ord på, hvorfor mange lader sig stoppe af det. Livet bliver kendetegnet af pligter, skyld, skam og frygt langt fra passion, glæde og opfyldte behov. En permanent følelse af mangel og utilfredshed.
Pris: 295 ,-
Køb

Indirekte handling

Begrebet indirekte handling er et sjovt og vigtigt værktøj i den spirituelle værktøjskasse. Langt de fleste er opdraget til, at handling kun kan være direkte, og i den optik misser vi en lang række magiske oplevelser og nærende genveje. Jeg deler desuden en sikker metode til at håndtere tvivl.
Pris: 295 ,-
Køb

Energiarbejde

I temaet sætter jeg ord på mine erkendelser og erfaringer igennem især det sidste år, hvor jeg har landet mange forståelser af energi. Temaet handler også om vibration og karma. Jeg deler også mine seneste erfaringer med numerologi og de arkaiske arkiver.

Pris: 295 ,-
Køb

Timing

Forstå begrebet timing. Et spændende og vigtigt emne. Uden denne forståelse så vil vi have en tendens til at  ende i udsættelse, forcering og utålmodighed. I temaet sætter jeg ord på, hvordan du kan lande i en dyb, indre ro og leve i samklang med dine ønsker. Hør desuden, hvorfor vores timing ofte skrider, og hvordan du håndterer uvished og stress. Jeg deler også min oplevelse med en dygtig astrolog.
Pris: 295 ,-
Køb

Stagnation

Jeg taler denne gang om, hvorfor vi kan have en følelse af at stagnere, selvom det er umuligt i en verden, som konstant ændrer sig. Som altid kommer jeg ind på, hvordan du kan vende din stagnation til flow. Temaet handler også om, hvorfor bevidsthed kan skabe smerte. og hvorfor kreativitet kræver stabilitet.
Pris: 295 ,-
Køb

Samskabelse

Forstå, hvorfor tanken om samskabelse dybest set er en illusion. I temaet sætter jeg ord på, hvordan vi kan realisere visioner sammen, og hvordan det forholder sig med børn og skaberkraft. Jeg kommer også ind på, hvorfor bevidsthed kan skabe smerte.
Pris: 295 ,-
Køb

Realiser dine største længsler

I dette tema får du en forståelse af, hvordan du kan justere dine handlemønstre, så de bliver skabende for dine ønskede resultater. Jeg forklarer også fænomenet energetisk intelligens, som er essensen af at realisere dine største længsler.
Pris: 295 ,-
Køb

Voks gennem dine relationer

Denne gang har jeg researchet lidt i, hvordan vi kan vokse via vores relationer i stedet for at ende i lammende selvsabotage. Vejen til vores længsler går igennem vores mest fastlåste konflikter, og vores tætteste relationer kan være anledning til samhørighed og glæde eller spejle vores indre krænker.
Pris: 295 ,-
Køb
 

Utålmodighed

På mange måder handler temaet om modstand. De steder, hvor vi forcerer og komplicerer, er de steder, vi oplever modstand og dermed stagnation, som giver os utålmodighed. 
Pris: 295 ,-

 

Justering

I temaet dykker jeg ned i, hvor, hvornår og hvordan vi skal handle på de ting, vi ønsker at realisere på det fysiske plan. Jeg sætter også ord på, hvorfor mange spirituelt søgende kan ende i en form for åndelig overlegenhed, hvor de nærmest føler sig hævet over handling. 
Pris: 295 ,-
Køb

Hyldest til Louise Hay

Jeg sætter ord på essensen af Hays kongstanker og historie, og så deler jeg min rejse ud i helbredelsen af mit eget liv samt mit møde med Louise Hay. 
Pris: 295 ,-
Køb

Medafhængighed

Det kommer som et større chok for de fleste, når de erkender, at de sidder fast i medafhængighed. Temaet handler om relationer og ikke mindst den selvsabotage, der ligger i at bruge andre mennesker til at holde os selv nede med, også selvom de ikke længere har magt over os.  
Pris: 295 ,-
Køb

 

Manifestation & Skabelse

Denne gang har jeg valgt at dykke lidt dybere ned i vores skaberkraft og de forskellige plan, vi opererer på som sjæle i en fysisk krop. Hvis vi vil være i stand til at skabe nærende manifestationer, så skal vi nemlig involvere både krop, sind og ånd. 
Pris: 295 ,-
Køb

 

Nemhed

Langt de fleste af os er skolet til at knokle, derfor er der kommet afstand mellem vores essens og vores mindset. Det resulterer i, at vi faktisk slet ikke er et match til de nemme løsninger, som ligger lige foran næsen på os, og derfra bliver tingene hurtigt komplicerede.
Pris: 295 ,-
Køb

Identitet

Temaet handler om, hvordan langt de fleste af os har opbygget en identitet, som ligger langt fra vores essens og smag. Jeg sætter også ord på, hvordan du skaber en identitet, som er langt mere forbundet til din sjæl og sjælens intention.
Pris: 295 ,-
Køb

Balance

Jeg sætter denne gang ord på, hvad balance er, og hvad vi kan gøre, når vi ryger i vores ubalancer. Emnet er i den fintfølende afdeling, men det er også der, der skal justeres, hvis vi ikke ønsker de store bump på vejen.    
Pris: 295 ,-
Køb

Traumer

Temaet handler om, hvad traumer er og kan. Det, vi ikke transformerer, vil vi gentage i en uendelighed. Når traumer forløses, så falder deres mange symptomer også fra.
Pris: 295 ,-
Køb

Naviger sikkert gennem forandring

Jeg sætter ord på, hvorfor forandring kan føles så udfordrende, selvom rigtig mange samtidig længes efter at rykke sig og skabe store ændringer. Og så giver jeg fif til, hvordan vi kan skabe forandringer på en nærende måde.
Pris: 295 ,-
Køb

Sådan realiserer du store ønsker

Temaet handler om, hvorfor vores større ønsker ofte føles sværere at realisere. Jeg deler også vores proces med huskøb og salg, fordi det så fint illustrerer temaets pointer.
Pris: 295 ,-
Køb

Slip din mangelvibe

Jeg sætter i temaet ord på, hvorfor mangelviben opstår og dykker også ned i, hvad du kan gøre for at skrue ned for energien eller helt slippe den.
Pris: 295 ,-
Køb

Ansvar

Skru ned for niveauet af drama i dit liv, og skab et langt mere nærende setup omkring dig. I temaet gennemgår jeg også dramatrekanten, som er det sted, vi ender, når vi ikke formår at forvalte vores 100 % ansvar.
Pris: 295 ,-
Køb

Bliv din egen autoritet

Rigtig mange af os har områder, hvor vi bevidst eller ubevidst ender med at give magten og retten til bestemmelse fra os. I et univers baseret på integritet og 100 % ansvar så resulterer den adfærd altid i øvre begrænsninger.
Pris: 295 ,-
Køb

Må man det?

Hør mine oplevelser, erkendelser og indsigter fra mit fotoshoot i London med fotografen Wendy Yalom, selvfølgelig med fokus på de spirituelle grundtrin og den vækst, der følger med.
Pris: 295 ,-
Køb

Simpel luksus

Jeg er vild med begrebet simpel luksus. For langt de fleste kræver det simple en del øvelse, fordi vi er opdraget til at komplicere tingene. Og luksus er noget, mange af os har svært ved at eje.
Pris: 295 ,-
Køb

Synlighed & spotlight

Det er langt fra os alle, som skal være på en fysisk scene, men vi har alle et publikum. Vi står alle frem med nogen eller noget, også selvom vi tror, vi kan gemme os.  Det og meget mere sætter jeg fokus på i temaet.
Pris: 295 ,-
Køb

Når vi presser os selv

De fleste af os er opdraget til at presse lidt eller meget på, hvis vi vil have ting til at ske. Resultatet er, at vi ender med et middelmådigt udfald, fordi vi ender med at operere uden for flowet. Vi bliver stressede, flossede i kanten, udmattede og måske endda deprimerede.
Pris: 295 ,-
Køb

Undgå småtspilleriet

I temaet sætter jeg ord på, hvorfor mange af os ender med at spille småt, og ikke mindst hvad vi kan gøre for at få storheden mere i spil. Det er en stor lidelse ikke at følge med vores egen vækst og stagnere.
Pris: 295 ,-
Køb

Tanker om døden

På mange måder er døden et tabu for flere af os. Rigtig mange oplever endda så stor en dødsangst, at de nærmest ikke formår at leve fuldt ud i frygt for, at der skal ske dem eller deres kære noget.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Instrukser

Forstå, hvad instrukser er, og lær at navigere efter dem. Vores instrukser er vejen til realiseringen af vores ønsker og mål. Langt de fleste evner ikke at handle i tråd med det, de mærker og herfra ender tingene at køre med os.
Pris: 295 ,-
Køb

Forstå dit livsformål

Rigtig mange arbejder hårdt på at finde deres livsformål, og når det så er fundet, så skal det udleves. En proces som næsten er mere udfordrende end den første. I virkeligheden behøver det ikke at være så kompliceret.
Pris: 295 ,-
Køb

Passion

Her sætter jeg ord på begrebet passion. Hvordan finder vi den? Og hvordan udlever vi den? Temaet handler også i høj grad om modstand. Modstand på begejstring og flow.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Klar grænsesætning

Rigtig mange af os har dysfunktionelle grænser i større eller mindre omfang, og det mønster er med til at holde os i modstanden, ude af det flow, vi samtidig længes efter.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Meningskriser

Forstå essensen af meningskriser. Livet bliver så meget nemmere og langt mere nærende, når vi får bevidsthed om, hvordan livets meningskriser skal håndteres.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Mod

Hør, hvorfor vi kun har brug for mod, når vi oplever modstand og har en tendens til at knokle. Forstå, hvorfor mod på ingen måde er noget, vi længes efter, når vi er i flow.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Afslutninger

Forstå, hvorfor vi kan have svært ved at afslutte ting og ender med at sidde fast uden at realisere de gennembrud, vi længes efter. Smerten kan være enorm, når flowet bremses.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Øvre begrænsninger

Øvre begrænsninger handler dybest set om selvsabotage. Derfor er det en kæmpe lettelse at lære, hvordan de skal håndteres og ikke mindst, hvordan vi helt kan undgå dem.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Lev i nuet

Forstå vigtigheden af nuet og ikke mindst al den kraft, som ligger i nuet. Når vi tjekker ud i fortiden eller fremtiden, så lægger vi vores skaberkraft der og får dermed ikke adgang til den i nuet.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Vejen til rigdom

Forstå vejen til rigdom, og hør, hvordan vi alle kan blive rige med matematisk sikkerhed.
Temaet handler også om værdi.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Respekter din smag

Når vi slipper vores dysfunktioner og bliver mere hele, så lander vi i bevidstheden om, at alt dybest set er et spørgsmål om smag. Forstår, hvordan du kan genopdage din smag og ikke mindst respektere den.
Pris: 295 ,-
Køb

Oprydningens magi

Flow og lykke, er nogle af de ting, der følger med, når vi tager kærligt stilling til det, vi omgiver os med.
Forstå den magi, som ligger i oprydning og bliv inspireret til at rydde op.
Pris: 295 ,-
Køb

Skru ned for din perfektionisme

Perfektionismen kan virkelig stikke af for os og bremse flowet i stor stil.
Samtidig er der også en del magi at hente i perfektion.
Pris: 295 ,-
Køb

Klar og kærlig kommunikation

Tingene bliver så meget nemmere, når vi er i stand til at kommunikere klart og kærligt.
Både i relationen til os selv, men også i vores relationer generelt.
Pris: 295 ,-
Køb

Forstå dybden af dine ønsker

Essensen af dette tema er at skabe fokus og klarhed.
Forstå, hvad dine ønsker og længsler i virkeligheden bunder i.
Pris: 295 ,-
Køb

Mere sjov i hverdagen

Humor kan være både healende og nedbrydende.
Et liv baseret på sjov er noget de fleste voksne har afskrevet, bliv klar over, hvordan du undgår det.
Pris: 295 ,-
Køb

Hjælp & bliv hjulpet

Bliv i stand til at lukke mere hjælp ind i dit liv, og hør også, hvordan du kan blive bedre til at støtte andre.
Pris: 295 ,-
Køb

Styrk din intuition

Når vi bliver i stand til at lade os guide af intuitionen og stole på det, vi mærker, så lander vi i et smukt og nærende flow. Få mine bedste værktøjer og erkendelser, så du kan styrke din intuition.
Pris: 295 ,-
Køb

Tag vare på dine behov

Vi kan let overse, skamme os over eller anse vores behov for at være mindre vigtige. Sandheden er, at vores flow stopper i det øjeblik, vi ikke formår at tage vare på vores egne behov.
Pris: 295 ,-
Køb

Fra viden til visdom

Hvad der skal til for, at du bliver i stand til at forvandle din viden til visdom?
Forstå, hvorfor du kan vide noget, som du alligevel ikke formår at leve i praksis.
Pris: 295 ,-
Køb

Sådan hæver du din vibration

Vibration er et af de måske vigtigste redskaber i den spirituelle værktøjskasse.
Forstå, hvad vibration er, og hør, hvordan du kan hæve din.
Pris: 295 ,-
Køb

Sæt skub på dine længsler

Hør, hvorfor du skal lytte til dine længsler, og ikke mindst hvordan du realiserer længslerne. Forstå, hvad der står mellem dig og dine længsler.
Pris: 295 ,-
Køb

Med Abraham-Hicks i Cancun

Hør de vigtigste erkendelser fra min rejse til Miami, Mexico og Cancun samt workshoppens højdepunkter og guldkorn.
Pris: 295 ,-
Køb

Nydelsesfuld vækst

Vækst behøver på ingen måde at støje.
Forstå, hvordan du kan vækste med nydelse.
Pris: 295 ,-
Køb

Heal dine familiemønstre

De fleste bruger deres familie til at holde sig selv nede med i en raffineret form for selvsabotage. Forstå, hvordan du kan undgå den massive støj, der kan ligge i dine familiemønstre.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Stå ved dig selv

Det er så vigtigt at være i stand til at stå ved sig selv.
Forstå, hvordan du mærker dine behov, kommunikerer dem klart og ikke mindst handler på dem.
Pris: 295 ,-
Køb

 

Skab nærende forventninger

Skab nærende forventninger
Vores oplevelser og omgivelser lever altid op til vores forventninger.
Forstå, hvordan du skaber forventninger, som nærer dig dybt.
Pris: 295 ,-
Køb

Luk mere eventyr ind i dit liv

Det er healende og nydelsesfyldt at lukke eventyr ind i sit liv. Forstå hvorfor, og lær, hvordan du kan skabe et mere eventyrligt liv.
Pris: 295 ,-
Køb

Forstå dine sygdomme

Hvad handler vores sygdomme om? Hvorfor bliver vi syge? Forstå, hvordan du kan bruge sygdom til healing og vækst.
Pris: 295 ,-
Køb

Med Abraham-Hicks i Middelhavet

Få del i de indsigter og erkendelser jeg gjorde mig på mit cruise til Middelhavet sammen med Abraham-Hicks.
Pris: 295 ,-
Køb

At leve med nydelse

Hvad handler nydelse om? Hvorfor er det essentielt for os? Sådan skruer du op for nydelsen i dit liv.
Pris: 295 ,-
Køb

Lev i dyb integritet

Hvad vil integritet sige? Hvorfor er det vigtigt? Sådan lever du i dyb integritet.
Pris: 295 ,-
Køb

Mere æstetik i hverdagen

Hvad handler æstetik om, og hvorfor er det vigtigt for os? Hør, hvordan du kan indføre langt mere æstetik i hverdagen.
Pris: 295 ,-
Køb

Heal din bagage

Hvad handler healing om, og hvorfor er healing vigtigt?Forstå, hvordan du kan blive i stand til at heale dig selv.
Pris: 295 ,-
Køb

Slip knokleenergien

Hvad handler knokleri om, og hvad er årsagen til. at vi knokler. Forstå, hvordan du kan slippe knokleriet en gang for alle.
Pris: 295 ,-
Køb

Sårbarhed

Hvad handler sårbarhed om, og hvorfor er det vigtigt at kunne være sårbar? Hør, hvordan du kan lære at rumme din sårbarhed og stå frem med den.
Pris: 295 ,-
Køb

Tillad mere nærvær i dit liv

Forstå, hvad nærhed handler om, og hvorfor det er essentielt for os mennesker. Og lær, hvordan du kan tillade mere nærhed i dit liv.
Pris: 295 ,-
Køb

Luk flere penge ind i dit liv

Forstå, hvordan du kan lukke mange flere penge ind i dit liv. Når det ikke handler om pengene, hvad handler det så i virkeligheden om?
Pris: 295 ,-
Køb

Alternativ til nytårsforsætter

Forstå, hvorfor nytårsforsætter som regel aldrig er hensigtsmæssige. Og forstå, hvad du kan gøre i stedet for, så du kan realisere dine drømme og længsler.
Pris: 295 ,-
Køb

Skru op for din selvpleje

Hvad vil en god selvpleje egentlig sige, og hvorfor er det vigtigt? Forstå, de store konsekvenser en ringe selvpleje har, og lær, hvordan du kan justere kursen.
Pris: 295 ,-
Køb

Forstå din underbevidsthed

Hør, hvorfor underbevidstheden er tæt på ligegyldig i forbindelse med vores manifestationer. Og forstå, hvad du skal gøre i stedet for, så du kan realisere dine ønsker.
Pris: 295 ,-
Køb

Transformer dine afhængigheder

Hvad vil det egentlig sige at være afhængig, og hvorfor bliver vi afhængige eller medafhængige?
Hør, hvorfor vi ikke kan handle os ud af afhængigheden.
Pris: 295 ,-
Køb

Mit møde med Abraham-Hicks

Få mine dybeste erkendelser fra mit krydstogt i Alaska med Abraham-Hicks, og lær, hvordan du kan implementere visdommen i dit eget liv.
Pris: 295 ,-
Køb

Skru op for din selvstøtte

Hør, hvorfor selvkritik og kritik dækker over trangen til at kontrollere og selvsabotere. Lær, hvordan du kan blive en langt bedre støtte for dig selv.
Pris: 295 ,-
Køb

Lev med tillid

Forstå, hvorfor vi dybest set ikke behøver tillid, når vi er i stand til at leve i pagt med universets love. Og lær, hvordan du kan styre uden om den frygtbaserede handling.
Pris: 295 ,-
Køb

Slip din selvsabotage

Få del i mine erkendelser fra Miravals workshop: It’s not about the horse. En magisk og livsforandrende oplevelse med heste og selvsabotage.
Pris: 295 ,-
Køb

Heal din skyld og skam

Bliv klar over, hvorfor skyld og skam er så ødelæggende for os. Forstå, hvad begreberne dækker over, og lær, hvordan du kan heale din følelse af at være forkert.
Pris: 295 ,-
Køb

Mit møde med Louise Hay

Hør om min oplevelse fra Miraval og mit møde med Louise Hay. Få adgang til de bedste øvelser fra retreatet, og tag del i de mange erkendelser.
Pris 295 ,-
Køb

Slip dine bekymringer

Hvorfor bekymrer vi os egentlig, og hvilke konsekvenser har det for os? Hør, hvordan du kan slippe dine bekymringer, og forstå, hvad de mange bekymringer koster dig.
Pris: 295 ,-
Køb

Kærlig struktur og planlægning

Få mine bedste værktøjer til en kærlig struktur og planlægning. Forstå de største faldgruber og genveje, og hør, hvorfor deadlines og målsætning kan skabe problemer.
Pris: 295 ,-
Køb

Følelsernes ABC

Lær at navigere efter dine følelser. Hør, hvorfor din indre GPS er altafgørende i din vej til at realisere dine ønsker med nydelse. Og forstå, hvad det koster dig at sidde fast i beskyttelseslaget.
Pris: 295 ,-
Køb

Back To Top