skip to Main Content

Thank You! Jeg er så høj over dette tema! Det var lige til mig. Nu slapper jeg meget mere af! (Og det er vi mange, der er glade for).

Glæder mig så meget til at høre månedens tema. Bedste beslutning jeg længe har taget at abonnere på Salonen.

Jeg er så glad og taknemmelig over at have fundet Christine… Nu forstår jeg det hele meget bedre…. Tak.

Søde Christine, tårer har gennem årene været min kontakt til min sjæls inderste, mit barometer for, hvad der rørte mig, og hvad der virkelig betød noget. Tak fordi du har rørt mig til tårer. Du minder mig om ting, jeg udmærket ved, men du kombinerer dem på en måde, så jeg pludselig forstår, hvor enkelt det hele i virkeligheden er. Jeg har været til mange spirituelle kurser og foredrag, har læst en masse spirituel litteratur, men din særlige evne til at kombinere de mange spirituelle tanker og sætte dagligdags eksempler og billeder ind, betyder at al min lærdom med ét står lysende klar for mig, og at jeg nu mener, at jeg også reelt kan bruge den.

Tak for fantasiske budskaber i denne måneds tema – wiiiii – nytænkning, I LOVE IT! Du er sgu noget ganske særligt, Christine, at du sådan formår at sætte ord på det, som er – fantastisk! Er glad for, at du dumpede ned i mit liv. Du er pilot – nææææææ astronaut – i det spirituelle univers, og jeg elsker at booke flysæder i din energi.

Må også nærmest med tårer i øjnene tilslutte mig, at det der sker i Salonen, er helt og aldeles magisk. Det har sat de vildeste transformationer i gang, og jeg har aldrig i mit liv følt mig så taknemmelig og lykkelig, selvom jeg samtidig også er i tvivl om jeg skal drikke champagne eller tude over det smertefulde i processen – tror faktisk jeg gør begge dele. Skål!

Jeg er næsten åndeløs over månedens Salon. Den ramte mig SPOT ON. 1000 tak! Men det tror jeg faktisk godt, at du vidste. Der faldt virkelig nogle brikker på plads. Wow. Og så fik jeg også lige genhørt sidste måneds tema. Mindst lige så relevant. Og som du siger, så lander det et nyt sted, når man genhører det.

For mig har SMU været en rejse, hvor jeg kan føle og høre det, der bliver formidlet. Som underviser er Christine humoristisk, skarp og står meget stærkt i sin egen energi. Hun er meget autentisk. Christine har været inspirationen til, at jeg nu er begyndt at tage 100 % ansvar i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg kan anvende spiritualiteten i min hverdag, så livet bliver meget mere sjovt

Christine er den mest fantastiske person, jeg har mødt. Jeg føler, hun er en form for guru. Jeg siger tit, når jeg taler om hende til mine veninder og min mand, at hun er den klogeste, jeg kender. Det skyldes at jeg aldrig har gået på en uddannelse før, hvor jeg har har følt mig så rummet som hos Christine. Og hvor hun som vores guide walks the talk så meget, som hun gør. Før SMU havde jeg taget fire andre selvudviklinguddannelser. Christine er enormt autentisk. Hun lytter til en, og jeg følte virkelig altid, at hun forstod mig, fordi hun selv havde været igennem noget lignende. SMU er en fantastisk rejse, og jeg vil varmt anbefale uddannelsen til alle interesserede. Før jeg startede, kunne jeg nogle gange finde den form for spiritualitet, jeg havde læst om, lidt drænende. Christine lærte os, at det ikke handler om at putte flødeskum på lort. Det handler om at højne sin vibe, at tage sig selv alvorligt. At være sig selv og være autentisk. Og holde pauser. Tak for alt. Tak for dig, Christine.

Det er meget enkelt, Christine står for mig, som en der taler til ens celler, så hjernen fatter og forstår vigtigheden af at få spot på de historier, man lever efter. Jeg har været i den vildeste transformation under SMU, og rigtig meget af det kan jeg takke Christine for.
Hun er en genial underviser, der leverer på en måde, så man føler sig både underholdt, løftet og lettet.

Christine har vist mig vejen til spiritualitet og transformation ved at være en rollemodel og dele sine erfaringer og viden med mig. Hun er så autentisk og tydelig, at det baner vejen for, at jeg kan være det samme, på min egen måde. Hun viser mig, at det faktisk er muligt at leve livet let og nydelsesfuldt. Jeg er så taknemmelig for den inspiration.

Christine har hjulpet mig med for alvor at forstå i mine celler – og ikke kun i mit hoved – at vi dybest set virkelig selv skaber vores egen virkelighed. Det har jeg vidst længde, men nu mærker mine celler det også. Jeg har forstået vibration på et dybere plan. Vores viberation skaber. Jeg kan stadig støje rundt, men kan nu med min højere bevidsthed skabe mit liv, som jeg ønsker det. Christine er sgu en gave til os.

Back To Top