skip to Main Content

Thank You! Jeg er så høj over dette tema! Det var lige til mig. Nu slapper jeg meget mere af! (Og det er vi mange, der er glade for).

Glæder mig så meget til at høre månedens tema. Bedste beslutning jeg længe har taget at abonnere på Salonen.

Jeg er så glad og taknemmelig over at have fundet Christine… Nu forstår jeg det hele meget bedre…. Tak.

Søde Christine, tårer har gennem årene været min kontakt til min sjæls inderste, mit barometer for, hvad der rørte mig, og hvad der virkelig betød noget. Tak fordi du har rørt mig til tårer. Du minder mig om ting, jeg udmærket ved, men du kombinerer dem på en måde, så jeg pludselig forstår, hvor enkelt det hele i virkeligheden er. Jeg har været til mange spirituelle kurser og foredrag, har læst en masse spirituel litteratur, men din særlige evne til at kombinere de mange spirituelle tanker og sætte dagligdags eksempler og billeder ind, betyder at al min lærdom med ét står lysende klar for mig, og at jeg nu mener, at jeg også reelt kan bruge den.

Tak for fantasiske budskaber i denne måneds tema – wiiiii – nytænkning, I LOVE IT! Du er sgu noget ganske særligt, Christine, at du sådan formår at sætte ord på det, som er – fantastisk! Er glad for, at du dumpede ned i mit liv. Du er pilot – nææææææ astronaut – i det spirituelle univers, og jeg elsker at booke flysæder i din energi.

Må også nærmest med tårer i øjnene tilslutte mig, at det der sker i Salonen, er helt og aldeles magisk. Det har sat de vildeste transformationer i gang, og jeg har aldrig i mit liv følt mig så taknemmelig og lykkelig, selvom jeg samtidig også er i tvivl om jeg skal drikke champagne eller tude over det smertefulde i processen – tror faktisk jeg gør begge dele. Skål!

Jeg er næsten åndeløs over månedens Salon. Den ramte mig SPOT ON. 1000 tak! Men det tror jeg faktisk godt, at du vidste. Der faldt virkelig nogle brikker på plads. Wow. Og så fik jeg også lige genhørt sidste måneds tema. Mindst lige så relevant. Og som du siger, så lander det et nyt sted, når man genhører det.

Back To Top