skip to Main Content

Tilfredse kunder, sikker indkomst og en nærende forretning

Business is ultimately a spiritual path

Skab en virksomhed baseret på dine talenter, din essens og din passion, så dit arbejdsliv bliver leg og skaberkraft på et højt niveau 

 

 

Drømmer du om en nærende forretning?

Mangler du kunder i din butik?

Er du træt af hele tiden at skulle sælge dig selv og dine ydelser?

Længes du efter struktur og et system, du nemt kan følge? 

Ender du ofte i knokleri uden de store resultater? 

Trænger du til at indtage scenen for alvor?

Så er dette onlineprodukt med sikkerhed lige dig

 

Jeg blev selvstændig uden at vide, hvad jeg egentlig havde gang i. Fuld af passion og med et stort ønske om at løfte og berige verden kastede jeg mig ud i processen. Ret hurtigt blev det dog klart for mig, at passion ikke er nok, hvis man vil skabe en succesfuld forretning med overskud.

Jeg rejste verden tynd efter viden om salg og onlinemarkedsføring og fik hurtigt skabt den succes, jeg havde længtes efter. Det var dog først, da jeg tilføjede mine spirituelle værktøjer, at jeg for alvor endte med en forretning baseret på min essens. Hvor sjov, flow og nydelse blev det bærende element.

Produktet er en samling af alle de genveje, jeg gerne selv ville have haft, da jeg blev selvstændig. Jeg har sorteret alt det fra, som ikke virker, og jeg har tilføjet alt det, som skal til, hvis du vil skabe en nærende forretning med tilfredse kunder og en sikker indkomst. Knokleri, forvirring, kamp, øvre begrænsninger og salgsmanipulation er taget helt ud af ligningen.    

 

Produktets indhold: 

Den succesfulde forretning:

Anvend de spirituelle principper i din forretningsplan

Sådan undgår du at spænde ben for dig selv

Forstå essensen af enhver sund forretning

 

Din platform:

Opskriften på den ideelle hjemmeside

Det succesfulde nyhedsbrev med mange læsere

Sådan får du det bedste ud af de sociale medier 

 

Dine ydelser:

Hvad køber vores kunder i virkeligheden?

Sådan strukturerer du dine produkter og ydelser

Alt om prissætning og værdi

 

Din branding:

Hvad står dit brand for? 

Sådan adskiller du dig fra mængden

Klar og sælgende kommunikation

 

Dit salgssystem: 

Forstå hvorfor tanken om målgrupper er ligegyldig

Sådan får du masser af de rigtige kunder

Håndter din frygt for synlighed og kritik

 

Produktet indeholder al den viden, du har brug for til at skabe en indbringende forretning. Jeg har selv skabt flere millionforretninger ved at anvende principperne. 

Hvis du gør, som jeg siger, vil du være i stand til at opbygge en succesfuld forretning på kort tid, som du kan leve af resten af dit liv. Jeg ved det, for jeg har på alle måder gået vejen selv. Du vil få noget ud af produktet, hvad enten du er nystartet eller har været selvstændig længe.

Dette produkt er tænkt til dig, som sælger viden, sessioner eller behandlinger, men du vil også få meget med dig, hvis du sælger fysiske produkter.      

 

Onlineproduktet består af fem videoer af 60-90 minutters varighed, som du også får som Mp3. 

Pris:  4500,- inklusive moms. 

Eventuelle spørgsmål stilles til: info@christineeilvig.dk

 

 

Jeg glæder mig til at dele mine mange genveje med dig. Jeg har længe gerne ville videregive mine seneste erkendelser og de værktøjer, jeg har samlet op på min egen vej til en succesfuld virksomhed baseret på min essens.

 

Kærligst Christine

 

Succes som selvstaendig

 

Back To Top