skip to Main Content

Vi har fået en lang række forskellige spørgsmål om workshoppen, så for nemheds skyld er de samlet her:

Jeg er ikke rigtig gået i gang med min hjemmeside, er det så for tidligt at tage workshoppen?

Workshoppen er en samling af alle de ting, Mads og jeg gerne ville have vidst, inden vi gik i gang med at producere onlineprodukter. Du får alle vores genveje, så du ikke behøver at bruge tid, energi og penge på de mange omveje, der findes derude. Derfor er workshoppen perfekt til at kickstarte en onlineforretning.

Henvender workshoppen sig kun til en business som din, eller kan værktøjerne også anvendes til en onlineforretning med fysiske produkter?

Som udgangspunkt er workshoppen til folk, der gerne vil dele deres viden via video. Men du kan sagtens få meget med dig, selvom du sælger fysiske produkter. Du skal selvfølgelig have lyst til at lave videoer, men så vil de også være med til at booste dit salg.

Får jeg overhovedet noget ud af workshoppen, hvis jeg arbejder på PC?

Mads’ videoer er en gennemgang af processerne i Mac, men han henviser til, hvad man skal bruge, hvis man arbejder med PC. Det svarer til, at vi lærer dig at bage en chokoladekage. Og hvis du så hellere vil bage en sandkage, så siger vi, hvad du skal gøre i stedet for. Selve workshoppen med Christine henvender sig til alle, og du behøver ikke at have din computer med.

Jeg har ikke teknisk snilde, kan jeg så deltage?

Netop derfor bør du deltage på workshoppen. Mads gennemgår teknikken i detaljer, og du får det hele på video, så du kan se dem, indtil du har forstået det hele. Flere og flere lægger efterhånden video på deres side, men mange videoer ser uprofessionelle ud eller har en meget ringe lydkvalitet. Med få midler lærer du, hvordan du kan skabe et professionelt look, som vil skille dig ud på markedet. Det vil give dig en større synlighed og være med at at øge dit salg.

Jeg føler mig ikke som en ekspert, så har jeg overhovedet indhold nok? 

På selve workshopdagen vil Christine dele sin erfaring med at strukturere indhold og viden, så informationen lander nemt i dine tilhørere. Hun vil endda lære dig, hvordan du kan skitsere rækkefølgen i en video på få minutter og forklare dig, hvorfor eksperter fremstår som eksperter, og ikke mindst hvordan du kan gøre dem kunsten efter.

Får jeg noget ud af workshoppen, hvis jeg vil gå direkte til det internationale marked?

Christine er selv i færd med at lancere sin engelske hjemmeside, og hun deler gerne af alle de erfaringer, hun har samlet indtil videre. I princippet er opskriften den samme, så du kan også genbruge den viden, du får fra workshoppen, hvis dine drømme en dag går mod det internationale. Christine har gennem årene deltaget på en lang række kurser i udlandet og har også købt adskillige onlineprodukter.

Hvad adskiller Christines workshop fra de andre, som er på markedet?

Christine har altid spiritualiteten, som en underliggende grundtone. Så på trods af at workshoppen indeholder megen teori og tekniske genveje, så kommer vi også ind på, hvad det kræver at realisere drømmen om en blomstrende onlineforretning. Dybest set er din forretning bare en forlængelse af dig. Christine har flere millionforretninger i bagagen og deler gerne ud af sine erfaringer. Og så er Mads med som bonus, så du kan få svar på alle dine konkrete spørgsmål om video og foto.

 

 

online

Back To Top