skip to Main Content

Christines sikre genveje samlet i et intensivt onlineprodukt


Drømmer du om en blomstrende onlineforretning?

Savner du et system, du nemt kan følge, så dine produkter sælger sig selv?

Lader du dig standse af teknikken bag?

Er du usikker på, hvordan du skal organisere og præsentere din viden?

Har du brug for et boost, så du kan eje og virkeliggøre eventyret?

Så er dette onlineprodukt uden tvivl noget for dig

  

Der går ikke en eneste dag, hvor jeg ikke mærker taknemmeligheden over min onlinebaserede forretning. Jeg nyder at dele ud af min viden, jeg elsker at vågne op til nye ordrer, og jeg bliver aldrig færdig med at huje af at kunne arbejde fra mit bløde tøj foran computeren.

Jeg bruger samme opskrift, hvad enten jeg indtaler månedens tema til min online Salon, laver undervisningsvideoer til min uddannelse eller producerer en gratis video til min blog. Det er både fleksibelt og kreativt at have mit eget produktionsselskab, og omkostningerne er så lave, at jeg ofte slet ikke forstår det.   

I begyndelsen af min karriere lod jeg mig standse af teknik, og jeg har brugt mange resurser på at finde genvejene til at kunne strukturere og sælge min viden på en både nydelsesfuld, nærende og effektiv måde i form af smukke og informative onlineprodukter.   

Jeg har lyst til at dele mine genveje med dig. Så du kan komme i gang med at berige verden med al den viden, du ligger inde med og ikke mindst berige dig selv. Og det på en måde så du ikke ender med at brænde ud og miste forbindelsen til den passion, som begyndte det hele.

 

Guldkorn fra produktet:

Fra ide til færdigt produkt i din webshop

Hemmeligheden bag inspirerende og struktureret onlineundervisning

Sådan opbygger du din ekspertstatus gennem dine produkter

Markedsføring og salg af dine produkter og ydelser

Opskriften på en succesfuld onlineplatform

Mine bedste fif til lækker lyd, skøn musik og et professionelt look

Alt om klubber, salgsvideoer, kundeflow og trafik fra de sociale medier  

Bonus: Seks videoer lavet af min mand Mads, som grundigt og pædagogisk gennemgår, hvordan du rent teknisk designer, optager, redigerer og sælger dine produkter. Så kan du tage den nye læring ind i dit eget tempo.

Vi arbejder begge i Mac, så vores ekspertise ligger der, men vi henviser dig til alternativer, hvis du vil arbejde med PC. Vi har lavet en Q and A med de mest stillede spørgsmål. Den finder du her.

Produktet er en liveoptagelse af workshoppen Få succes med dine onlineprodukter samt Mads’ seks bonusvideoer. Du får tilsendt et link til videoerne, så du kan se dem direkte fra din computer.

 

Prisen er 2495,- inklusive moms.

Spørgsmål kan stilles til: info@christineeilvig.dk

 

 

 

 

Jeg glæder mig over at kunne berige dig, så du kan dele din viden med verden, mens du skaber en nærende og selvkærlig onlineplatform. 

Kærligst Christine

 

Om workshoppen:

Tusind tak for en fantastisk inspirerende dag. Både indhold, stemning og indpakning var super. Det blev meget at fordøje, og det var dejligt at opleve, hvordan du “effortlessly” øste af din viden og erfaring.

Også stort tak til Mads for professionelle og informative videoer. Jeg glæder mig til at anvende den nye viden i vor fortsatte udvikling.

Filip Pedersen, www.izabellap.com

 

Søger du guldkorn og genveje til at opnå onlinesynlighed og skabe onlineprodukter, så kan jeg virkelig anbefale dette kursus. Mads’ videoer er ekstrem lette at forstå og følge.

Herudover blev jeg utrolig positiv overrasket over de mange guldkorn og genveje, Christine delte ud af på kurset.

Jeg er allerede i fuld gang med at udvikle mine onlineprodukter og glæder mig så meget til at udbrede kendskabet til dem online.

Lene O. Sørensen, www.timeout-institute.com 

 

Lørdagens kursus var som en lækker buffet for hjerte, hjerne og sjæl.
Jeg følte både øjeblikke med stor egen- og næstekærlighed samt kærlighed til livet.

Christine og Mads gav mig oplevelser af praktisk oplysthed og fornyet handlekraft.

Det hele var krydret med en masse redskaber til håndtering af de indre og ydre forhindringer, vi alle stiller op for os selv, når vi kaster os ud i at skabe noget nyt.

Karen Brostrup, indehaver af JazzNdance

 

Back To Top