Menu

Spirituel Mentor Uddannelse

Kunne du tænke dig at inspirere og transformere andre på en måde, der transformerer dig selv mindst lige så meget?
Er du parat til at realisere alle dine drømme – store som små – på en nænsom og nydelsesfuld måde? Og vil du gerne lære andre det samme?
Vil du lære at kunne gå gennem livet med en ukuelig sikkerhed, indre ro og power, uanset hvad der sker? Og videregive den kvalitet til andre?
Er du klar til at indgå i vækstende, kærlige og opløftende relationer?
Savner du et netværk af ligesindede, som også brænder for spiritualitet?
Drømmer du om evnen til at kunne gå direkte til sagens kerne og nemt afkode problemer af enhver art?
Ville du elske at få en høj bevidsthed og forfine din fornemmelse for vibration?

christine

Gem

Spirituel Mentor Uddannelse (SMU)

Et bevidsthedsløft ud over det sædvanlige

Jeg tilbyder nu syvende omgang af min transformerende uddannelse. SMU vil give dig en dybere forståelse af de universelle livsprincipper, vi alle er underlagt. Når vi lever i pagt med principperne, vil vi have en oplevelse af, at livet flyder, som det skal. Hvis vi derimod bevidst eller ubevidst kæmper imod strømmen, vil vi opleve modstand og manglende glæde.

Uddannelsen er designet til at højne din bevidsthed og give dig værktøjer, så du kan skabe transformation på kort tid.

Uddannelsen henvender sig til dig, hvis du er villig til at tage ansvar på et højt niveau og samtidig leder efter en sikker metode til transformation og succes.

Det er ikke afgørende, om du vil tage uddannelsen for at styrke din egen personlige vækst, om din plan er at kombinere den med det, du allerede kan, eller om din drøm er at fungere som Spirituel Mentor.

smu-box-two

Gem

content-box-three-img

Gem

Spirituel visdom er ikke meget værd, hvis det udmønter sig i højtravende tågesnak.

Vi skal kunne praktisere visdommen i hverdagen, så forvirring bliver til klarhed og viden til visdom og nærende resultater.

Resultater der vel og mærke er målbare i den fysiske verden.

Jeg vil guide dig gennem en uddannelse, som gør dig i stand til at forme et liv, som du næres dybt af, og hvis du får lyst, kan du videregive denne viden til andre.

Du kan også vælge at bruge din nye viden i dit eget liv eller i din virksomhed.

6 måneders transformation

Hvert modul sætter fokus på et specifikt emne inden for den spirituelle værktøjskasse, og teorien kombineres med praktiske øvelser, så du for alvor kan integrere den i dit liv – både privat og karrieremæssigt. Spejlteorien vil være et gennemgribende fundament igennem forløbet.

Efter endt uddannelse vil du være i stand til at kunne fungere som Spirituel Mentor for andre med velafprøvede og successkabende modeller i bagagen. Og ikke mindst en langt højere bevidsthed, som fortsat vil vokse med dig resten af livet.

Se en længere gennemgang af uddannelsen her:

Det praktiske

Når vi samles live, vil der være fokus på øvelser, udfordringer, mentoring af mig, opklarende spørgsmål og netværk. På den måde får du teorien og værktøjerne helt ind under huden, så de med tiden bliver en livsstil.

Imellem vores fysiske møder vil der være onlineundervisning, og du vil få mulighed for at deltage i en privat gruppe på Facebook, hvor du kan stille spørgsmål og netværke med de andre deltagere. Vores møder optages desuden på video og mp3, så du kan repetere undervisningen eller følge med, hvis du skulle blive forhindret i at møde op.

Uddannelsen er et intensivt forløb. Min intention er, at du ender med at stå kærligt og solidt i dig selv. Hvis du er klar til en dyb transformation, så vil jeg elske at guide dig i den retning. Jeg har gennem årene været vidne til adskillige mirakler og mange succesfulde gennembrud.

Rammerne

Uddannelsen afholdes på Strandmøllekroen, Strandvejen 808 i Klampenborg.  Stedet er omgivet af smuk natur med havudsigt fra alle vinduer. Der er også mulighed for at spise frokost eller middag før eller efter vores møder. SMU har en lang tradition for at knytte stærke bånd og bidrage til et nyt netværk, hvilket omgivelserne i høj grad indbyder til.

Pris og tilmelding

Uddannelsen koster 36.250 kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale beløbet i 6 eller 12 månedlige rater mod et mindre gebyr, så du på den måde kan skyde den sidste rate helt til september 2018. Prisen inkluderer undervisning, løbende mentoring, materialer og forplejning.

Vær opmærksom på, at du som lønmodtager måske kan gøre brug af den såkaldte “lønomlægning” og på den måde få uddannelsen skattefrit gennem din arbejdsgiver. Uddannelsen skal være relevant for dit arbejde, og du skal leve op til visse krav. Kontakt www.skat.dk for nærmere oplysninger.

Du tilmelder dig uddannelsen ved at skrive til min PA Claudia Novalee Toft på: info@christineeilvig.dk. I aftaler sammen, hvordan du ønsker at betale for uddannelsen, og din plads er sikret, når første rate eller hele beløbet er godkendt.

pris

Gem

qoutation

For mig har SMU været en rejse, hvor jeg kan føle og høre det, der bliver formidlet. Som underviser er Christine humoristisk, skarp og står meget stærkt i sin egen energi. Hun er meget autentisk. Christine har været inspirationen til, at jeg nu er begyndt at tage 100 % ansvar i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg kan anvende spiritualiteten i min hverdag, så livet bliver meget mere sjovt
Christine er den mest fantastiske person, jeg har mødt. Jeg føler, hun er en form for guru. Jeg siger tit, når jeg taler om hende til mine veninder og min mand, at hun er den klogeste, jeg kender. Det skyldes at jeg aldrig har gået på en uddannelse før, hvor jeg har har følt mig så rummet som hos Christine. Og hvor hun som vores guide walks the talk så meget, som hun gør. Før SMU havde jeg taget fire andre selvudviklinguddannelser. Christine er enormt autentisk. Hun lytter til en, og jeg følte virkelig altid, at hun forstod mig, fordi hun selv havde været igennem noget lignende. SMU er en fantastisk rejse, og jeg vil varmt anbefale uddannelsen til alle interesserede. Før jeg startede, kunne jeg nogle gange finde den form for spiritualitet, jeg havde læst om, lidt drænende. Christine lærte os, at det ikke handler om at putte flødeskum på lort. Det handler om at højne sin vibe, at tage sig selv alvorligt. At være sig selv og være autentisk. Og holde pauser. Tak for alt. Tak for dig, Christine.
Det er meget enkelt, Christine står for mig, som en der taler til ens celler, så hjernen fatter og forstår vigtigheden af at få spot på de historier, man lever efter. Jeg har været i den vildeste transformation under SMU, og rigtig meget af det kan jeg takke Christine for. Hun er en genial underviser, der leverer på en måde, så man føler sig både underholdt, løftet og lettet.
Christine har vist mig vejen til spiritualitet og transformation ved at være en rollemodel og dele sine erfaringer og viden med mig. Hun er så autentisk og tydelig, at det baner vejen for, at jeg kan være det samme, på min egen måde. Hun viser mig, at det faktisk er muligt at leve livet let og nydelsesfuldt. Jeg er så taknemmelig for den inspiration.
Christine har hjulpet mig med for alvor at forstå i mine celler - og ikke kun i mit hoved - at vi dybest set virkelig selv skaber vores egen virkelighed. Det har jeg vidst længde, men nu mærker mine celler det også. Jeg har forstået vibration på et dybere plan. Vores viberation skaber. Jeg kan stadig støje rundt, men kan nu med min højere bevidsthed skabe mit liv, som jeg ønsker det. Christine er sgu en gave til os.
Christine har hjulpet mig på vej med at finde hjem, at finde min essens. Jeg har forstået og accepteret, at jeg har mine behov, og at jeg ikke skal please og tilpasse mig for at passe ind i en kasse i denne verden, som jeg mange gange har følt mig forkert i. It's time to shine.
Christine oversatte spiritualiteten så mit hjerne, hjerte og celler forstod det på en hel unik og fantastisk måde. Hun gav mig de brikker jeg manglede, så jeg kunne finde mig selv.
SMU har givet mig værktøjer, som bringer lethed og glæde ind i mit liv. Det er inspirerende at blive undervist af Christine, som selv lever det, hun underviser. 
Christine står så stærkt i sin energi, at jeg kan høre, hvad hun siger. For mig er en stor teoretisk viden blevet kogt ned til praktiske værktøjer, som baner vejen for visdom.. Stille og roligt i det tempo sjælen og ikke mindst kroppen kan følge med til. Min grundtone er ændret.. Eller måske snarere højnet via mit bekendtskab med Christine. Det vil jeg altid være hende dybt taknemmelig for. Det er for mig udgangspunktet for, at de ændringer, jeg har ønsket så inderligt at fortage, rent faktisk kan ske. SMU er ikke et Quick Fix, men for mig begyndelsen på en rejse, hvor jeg tør vise, hvem jeg virkelig er.

Modul et – Fundamentet

Vi mødes onsdag den 25.10 2017 fra 14-17

Modulet handler om at forstå rollen som Spirituel Mentor. Det er en kunstart at arbejde med mennesker. De fleste (hvis ikke alle) ender i selvhjælpsbranchen, fordi de ubevidst skyder deres ubalancer over i andre, så interaktionen kan hurtigt ende meget drænende. Hvis vi vil løftes af mentorrollen, er det altafgørende at forstå, hvordan vi interagerer og transformerer uden at gå på kompromis med vores egne behov.

Modul to – Manifestation, skaberkraft og blokeringer

Vi mødes torsdag den 23.11 2017 fra 14-17

Modulet handler om, hvordan du lærer andre at realisere deres drømme og visioner, samtidig med at du går vejen selv. Vores sind er vores eneste begrænsning. Det har mange spirituelt interesserede efterhånden hørt, men de færreste lever den viden. Hvis vi vil anvende vores skaberkraft på en nærende måde og leve med succes, så skal vi forstå, hvordan vi vækster uden øvre begrænsninger.

Modul tre – Spejlteorien

Vi mødes onsdag den 20.12 2017 fra 14-17

Modulet handler om genvejen til klarhed og transformation. I det øjeblik vi forstår, at vores omverden er et spejl af vores indre landskab, så bliver vi i stand til at gå direkte til sagens kerne og anvende al støj, uro og kaos til vækst. Spejle kræver ekspertise, og de er sjældent lige over. Hvis vi vil undgå at blæse energi af i andre eller andet, så skal vi lære at afkode de reelle, inde årsager i os og andre.

Modul fire – Relationer

Vi mødes onsdag den 17.1 2018 fra 14-17

Modulet handler om vejen til meningfulde og nærende relationer. Vores relationer er årsagen til over 80 procent af vores kontraster og konflikter. Langt de fleste mennesker bruger ubevidst deres relationer til at sabotere sig selv med, også relationen til krop, økonomi, bolig, karriere og andet halter for mange. Hvis vi vil indgå i opløftende samskabelser, så skal vi forstå hvordan, og meget skal forandres.

Modul fem – Essens

Vi mødes onsdag den 21.2 2018 fra 14-17

Modulet handler om talent, passion, autenticitet og personlighed. Forstår vi vores unikke selv, så kan vi også fremelske det i andre. Det skaber stor smerte at tilpasse sig andres forventninger, smag og retning. Vi mister hurtigt kontakten til os selv og ender i dybe meningskriser. Hvis vi vil mærke en konstant glæde gennem livet, så skal vi forstå vores position og ikke mindst være i stand til at spille den.

Modul seks – Vibration

Vi mødes onsdag den 21.3 2018 fra 13-17, så der er tid til certificering

Modulet handler om vibration, et begreb som dybest set trumfer alt andet. Socialt og kulturelt bliver vi opdraget til at knokle og overhøre vores indre stemme. Når vi underkender og overhører vores følelser, så kommer vi på seriøse afveje og skaber intens modstand. Hvis vi vil leve i flow, så skal vi være i stand til at tale sjælens sprog og kunne navigere efter livets mange vibrationelle toner.

 

Bonus – Succes som Spirituel Mentor

Video til dig som er interesseret i business

Ikke alle SMUere er interesserede i at lave en karriere ud af deres spirituelle viden, så jeg har samlet alle mine indsigter, genveje og erfaringer fra mine 12 år som selvstændig med flere millionforretninger bag mig i en bonusvideo.

Jeg deler strukturen bag mine foredrag, workshops og onlineprodukter samt mit mentorforløb og min uddannelse til dig, der gerne vil anvende mentorrollen i grupper. Jeg kommer også ind på emner som: Den succesfulde forretning, markedsføring, salg, magnetisme, kundeflow, synlighed, sceneskræk og udbrændthed.

Jeg glæder mig til at dele nogle magiske øjeblikke med dig, som uden tvivl vil bidrage til mere visdom, selvkærlighed, glæde, begejstring og sjov på din livsrute.

Kærligst

Christine

Gem

Gem

Gem