skip to Main Content

Undgå selvsabotage og træd ind i dine vildeste drømme ved hjælp af dit hjem


Når vores fysiske omgivelser er på højde med vores inderste ønsker, så bliver succes normen. For de fleste er det dog omvendt, deres bolig er direkte medvirkende til at sabotere både drømme og visioner. Men sådan behøver det ikke at være, når man ved, hvordan man kan få sine omgivelser til at arbejde med sig.

Jeg er uddannet i Essential fengshui i Californien, men med tiden har jeg opfundet min egen version af bevidst boligindretning. Og jeg bliver gang på gang ydmyg over de transformationer, man kan skabe gennem sit hjem. De erkendelser får du adgang til med dette produkt.


* Hør, hvordan dine omgivelser siger alt om, hvem du er.

* Få mine bedste fengshui-værktøjer, og lær Baguaen for din bolig at kende.

* Bliv bevidst om, hvordan du bliver i stand til at skabe omgivelser, som nærer dig og dine (forretnings)drømme. Inklusive Millionøse-workspace.

* Lær, hvordan du for meget få midler kan magnetisere din bolig, så den hjælper dig med at tiltrække mere rigdom i dit liv.


Produktet indeholder en liveoptagelse af den populære workshop Skab omgivelser, som giver dig mere rigdom i dit liv. Du kan fordybe dig i processen hjemme fra stuen, eller når du er på farten.


 

Hvad er der i pakken?

* Tre dvd’er så du kan vælge at se workshoppen live.

* Fire cd’er som du kan tage med dig rundt i verden.

* En arbejdsbog med teori og øvelser så du for alvor kan arbejde med principperne fra kurset.

* Et baguakort så du kan lave fengshui i dit eget hjem.


Hvordan gør du?

Du kan vælge, om du vil se eller høre produktet. Jeg anbefaler, at du ser dvd’erne først og laver øvelserne undervejs, men det bestemmer du selvfølgelig selv.

Repetition is Queen. Forstået på den måde, at du vil opfange noget nyt, hver eneste gang du lytter til produktet. Og det er fordi, du selv er et nyt sted hver eneste gang. Så vil materialet lande et nyt sted. Til dette formål er cd’erne geniale. Jeg hjernevasker ofte mig selv med tanker, jeg gerne vil implementere i mit liv.


Hvad kan du forvente?

Hvis du følger filosofien og værktøjerne i dette produkt, vil du ende med et helt nyt tankesæt omkring dig selv og livet generelt. Og når du ændrer dig, så vil din omverden begynde at spejle det. Du vil blive i stand til at skabe et hjem, der nærer dig og alle dine drømme.


Workshoppen handlede om meget mere end fengshui. Jeg er dybt inspireret. Christine formidler på smukkeste og ærligste vis en vidunderlig indsigt i, hvad fengshui er og kan, men hun gør det på sin helt egen jordnære og håndgribelige måde. Jeg har fået værktøjer, som jeg kan bruge alle steder i mit liv. Og jeg er fascineret og inspireret af Christines erfaringer og metoder, som forenkler vejen til at gøre dit hjem til en kærlig og varm omfavnelse og ikke mindst et sted, der støtter dig i at nå dine mål og drømme. Christine: Du er som en sart blomst med en enorm styrke.

Helle Skou-Nielsen, Nordhjem.dk

 


Spar 80% Prisen for produktet er nu kun 497 kroner (+ fragt 95,-)


Jeg har længe beskæftiget mig med dette emne, og det har gjort en kæmpe forskel for mit liv og mine forretninger at leve efter principperne. Så det glæder mig virkelig, at jeg nu kan dele denne viden.


Må du skabe omgivelser, som giver dig mere rigdom i dit liv

Kærligst Christine

Back To Top