skip to Main Content

banner-salon

Kunne du tænke dig at blive inspireret med spirituelle indsigter & værktøjer måned efter måned?

Jeg har skabt et opløftende onlineformat, så du på en nem og billig måde kan få adgang til mine spirituelle værktøjer og min unikke mentoring direkte fra din computer.

Måned efter måned vil jeg dele ud af min viden og den visdom, jeg har hentet rundt omkring i verden og fortsat henter.

Nogle gange lyder tingene bare mere poetiske på engelsk:

“A salon is a gathering of people under the roof of an inspiring host, held partly to amuse one another and partly to refine the taste and increase the knowledge of the participants through conversation, either to please or to educate.”

De litterære saloner opstod i 1600-tallet hos det franske aristokrati. Jeg hørte om begrebet for første gang, da jeg læste dansk på universitetet. Konceptet tiltalte mig meget: At sidde i smukke omgivelser og drikke te, mens man sugede ny viden til sig, som man så senere kunne debattere med ligesindede.

cakes

mussel

Lidt ligesom at sidde med en veninde på en hyggelig cafe efter et inspirerende foredrag eller at dele en drink med sin elskede et smukt sted efter en god film i biografen. Øjeblikke hvor atmosfære, opløftende samtaler og transformerende erkendelser smelter sammen. Smukt, dybt, kærligt, givende og udviklende. Man forlader stedet opløftet med livgivende lykkebobler i maven.

Der er sket meget siden 1600-tallet – det må vi jo nok erkende. Men det skal jo ikke forhindre os i at skabe en lignende stemning.

So here goes:

En virtuel salon skabt til dig, som gerne vil have spirituelle indsigter og redskaber, du kan bruge i din hverdag. Konceptet er helt det samme:

Vi sidder i smukke og rolige omgivelser (jeg sørger for et æstetisk, virtuelt Salon-univers – du sørger for roen)

Vi drikker te (jeg gør i hvert fald – du nyder din yndlingsdrik)

Vi suger viden til os (gennem mine månedlige temaer, som vi så efterfølgende kan debattere online)

Hver måned får du:

Månedens tema som du kan se eller høre fra din computer eller overføre til din iPhone eller lignende, når og hvor det passer dig. Jeg lover at levere langt mere, end du betaler for. Hver gang. Du får klarhed, genveje og ny viden. Emnerne vil kredse om spirituelle indsigter og redskaber, du kan bruge i din hverdag.

Øvelser og inspiration som støtter dig i at holde fokus på dine drømme og for alvor implementere den viden, du får fra månedens tema.

Mulighed for at debattere månedens tema, få spot på dine blokeringer, dele dine erkendelser og på den måde løfte dig selv og andre. Adgang til et inspirerende netværk af ligesindede. Jeg blander mig også i debatten, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål og udfordringer.

Du kan deltage for kun 245 kroner pr. måned. Dit betalingskort bliver trukket automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement af Salonen.

Tilmeld dig her

Hvis du allerede er medlem, kan du få adgang her:

Login

Jeg glæder mig til at dele alle mine genveje med dig.

Kærligst

Christine
Life is like a cup of tea it’s all in how you make it
Back To Top