skip to Main Content

“Jeg ser mit liv og mit arbejde som en avanceret form for leg.
Som Rumi så fint siger: Let yourself be silently drawn by the stronger pull of what you really love.
Mit fokus er at lade hjertet lede hvert eneste øjeblik.“

christine-om

Mit navn er Christine Eilvig. Jeg er forfatter til bøgerne Om at skrive fra det sted, hvor man oplever og Millionøsemetoden. I skrivende stund er jeg ved at lægge sidste hånd på min første bog på engelsk. Jeg glæder mig til at dele mine erkendelser med verden.

Det spirituelle livssyn har længe været en grundklang i mit liv. Mine kongstanker er, at livet skal være sjovt og nærende. Som Spirituel Mentor guider jeg kærligt mine kunder tilbage til sig selv, så de bliver i stand til at forvalte deres skaberkraft på en opløftende måde.

Jeg er oprindeligt uddannet cand.mag. fra Københavns Universitet. Der opdagede jeg for alvor min passion for at skrive, og jeg lærte at overskue store mængder af viden og transformere dem til let forståelige pointer. Med spiritualiteten lærte jeg at leve det, jeg altid har vidst.

Jeg bor i Espergærde med min mand og vores tre børn Villads, Elvira og Bella. Verden er min legeplads. Jeg nyder den vildt og koncentrerer mig udelukkende om at vokse, trives og løfte – mig selv og derigennem andre. At hjælpe andre til selvindsigt, healing og succes er en af mine største passioner.

Detaljerne

om_collage

Back To Top