skip to Main Content

banner-mentor

gennemgang

Få mentoring og støtte gennem hele 2015

Savner du hjælp og støtte til dine udfordringer?

Længes du efter konkrete resultater?

Drømmer du om mere sjov, lethed og nydelse i hverdagen?

Ville du elske at styrke din intuition?

Er du træt af at lade dig standse af frygt og begrænsninger?

Har du brug for at blive set lidt fra oven og få mine bedste fif til et liv, som nærer og
ærer essensen?


pejsFor langt de fleste af os er det udfordrende at trives med succes. Vi har simpelthen ikke lært, hvordan det er at rumme både indre og ydre succes og hele tiden lege med niveauet for, hvad der er muligt for os. Vores selvbillede skal ændres – og den proces kan vi som regel ikke håndtere alene.

På min egen rejse har jeg selv fået en del støtte og mentoring. Derfor har jeg en lang række værktøjer og genveje, som jeg kan dele ud af. Hvis du vil skabe nye resultater, så skal din bevidsthed og vibration hæves, og du skal støttes i at gøre noget andet, end du har gjort indtil nu.

Jeg bidrager med teori, øvelser og mentoring, mens gruppen vil spejle de blinde punkter og blokeringer, du ligger inde med. Jeg har lederskabet for gruppen og sørger hele tiden for, at du får de erkendelser, du har brug for i din personlige vækst. Humor, visdom og hjerte er mine bedste virkemidler.

Du vil få meget med dig uanset, om du er nybegynder inden for det spirituelle eller har fulgt mine principper længe. Pointen er at flytte sig fra det, som ikke fungerer længere og lande i et mere nærende setup – og den proces er ens for os alle. Det er også underordnet, om du vil arbejde med din forretning, dit privatliv eller noget helt tredje. Principperne for vækst er de samme.


sojlerne

Du kan gøre stor brug af gruppen og netværke under og imellem de mange møder, og du kan på alle måder også bare møde op og lade dine egne processer være det centrale.

Vi indleder mentorforløbet med at skabe klarhed over, hvad du reelt længes efter – de fleste har helt urealistiske tanker om, hvad der nærer dem. Derefter handler de efterfølgende møder om støtte i at gå vejen og skabe de resultater, du efterspørger. Vi sætter en kurs sammen, og så hjælper jeg dig med at håndtere alle de udfordringer, som bobler op til overfladen undervejs.

Hvert møde bliver optaget på Mp3, så du kan høre optagelsen igen og igen eller følge med, hvis du bliver forhindret i at møde op. Du er også velkommen til udelukkende at deltage online. Mellem vores møder kan du fortsat stille mig spørgsmål i en fælles gruppe på Facebook.

Du skal være forberedt på at handle mellem vores møder. Tempoet er op til dig. Vejen vil være forskellig for jer alle. Det er nemt for mig at udstikke en plan og retning, som du selv kan rykke på. Pointen med forløbet er også at hæve vibrationen, så flowet genetableres.

Sted: Skodsborg Kurhotel, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg.


indgangDatoer:

Mandag den 19. januar fra 14-17
Mandag den 16. februar fra 14-17
Mandag den 16. marts fra 14-17
Mandag den 13. april fra 14-17
Mandag den 18. maj fra 14-17
Mandag den 15. juni fra 10-13 & 14-17
Mandag den 24. august fra 14-17
Mandag den 21. september fra 14-17
Mandag den 19. oktober fra 14-17
Mandag den 14. december fra 14-17
*Bemærk venligst, at der ikke er noget møde i juli og dobbeltmøde i juni.

 


drink

I juni vil jeg undervise fra 10-13. Fra 14-17 har jeg inviteret den dygtige healer, Sine Parez, som vil hjælpe jer til at integrere jeres ønsker, samt slippe gammel bagage.

Investering: Forløbet koster 1250 kroner pr. måned. Dit kort bliver trukket automatisk. Du binder dig til hele året, og du kan betale i månedlige rater eller afregne hele beløbet samlet og frit vælge et produkt fra min onlineshop.

Jeg serverer kaffe, te, vand, frugt og lidt kage under møderne. Jeg hænger lidt ud i baren bagefter, så der er lagt op til, at vi kan nyde en sjus sammen.

Spørgsmål kan stilles til: info@christineeilvig.dk

Tilmeld dig her

Jeg glæder mig til at tilbringe et år sammen med dig, hvor fokus bliver at skabe et liv omkring din essens og dine passioner. Til stor glæde for dig selv og de mennesker, du har omkring dig. Et liv hvor sjov, lethed og nydelse bliver faste elementer i din hverdag.

Kærligst

Christine
Back To Top