skip to Main Content

 

Mit første Home Party i Nødebo var super hyggeligt, så jeg har lyst til at gentage succesen. Arrangementet er for dig, der gerne vil høre om DoTERRAs univers og de essentielle olier under mere private omstændigheder. Måske ville du også elske at få hjælp til det tekniske samt vejledning i, hvilken startpakke der ville passe bedst til dine behov.

Du får muligheden for at dufte, afprøve eller smage de produkter, som har din interesse. Og jeg fortæller om, hvordan du kan få din egen konto, så du fremadrettet får 25-55 % i rabat på doTERRAs lækre produkter. Signer du op hos mig, så får du min mentoring gratis med på rejsen, hvad enten din interesse ligger inden for plantemedicin, spiritualitet og eller business.

Der er ingen købetvang på dagen. Hvis du vælger at investere i en startpakke, så får du en trykt version af min bog: Magi med essentielle samt prøver på nogle af de essentielle olier.

Der er begrænsede pladser til arrangementet, så jeg har god tid til den enkelte. Jeg forklarer kort om konceptet, og så er der plads til spørgsmål, eksperimenteren og eventuelle signups. Du må ikke have en konto med doTERRA i forvejen.

Dato: Søndag den 15. november fra klokken 14-16.

Tilmelding: christine@christineeilvig.dk.

Jeg glæder mig til at se dig!

Kærligst C.

 

 

 

 

 

 

Back To Top