skip to Main Content

 

Du kan nu se optagelsen af mine seneste onlineworkshops her. Denne gang kombinerer jeg doTERRAs transformerende univers med mit nuværende yndlingsemne behov. Det kan måske lyde som et halvkedeligt emne. Sandheden er bare, at når vi indfrier vores behov store som små, så skaber vi flow, og vi healer vores traumer og bagage. Simpelt og powerfuldt.

På samme måde skaber vi blokeringer, smerte og selvsabotage, når vi nægter at indfri vores behov, enten fordi vi ikke tør eller ikke ved, hvordan vi kan gøre det. De essentielle olier er geniale. Med deres ordløse terapi guider de os til indsigten i, hvem vi er, og hvad vi har brug for. I takt med at vi forstår, hvordan vi kan realisere flere og flere af vores behov, så lander vi i mening, helhed og lykke.

De to workshops hænger sammen. Mia Poulsen og jeg deler vores erkendelser og erfaringer med emnet, og Anne Hejselbjerg assisterer med healing og fællestapping undervejs. På den måde kan du også opleve det team og den magi, vi har skabt sammen omkring de essentielle olier. Jeg fortæller desuden, hvordan du kan blive en del af universet og få din egen konto med 25-55 % i rabat.

 

Optagelsen fra onsdag den 18. november ligger her:

 

 

Optagelsen fra søndag den 22. november ligger her:

 

 

Jeg håber, at du lander i en større forståelse af, hvor vigtigt det er at lytte til dine behov og ikke mindst handle på dem. Hvis du vil høre mere om de essentielle olier, så kontakt mig endelig.

Kærligst C.

Back To Top