skip to Main Content

Nyt onlineprodukt

 

 

 

Længes du efter at være i stand til at forvalte de høje vibrationer på en nærende måde?

Hænger du fast i lave vibrationer ude af stand til at flytte dig? 

Drømmer du om at tiltrække nogle mere nærende resultater? 

Er du træt af at lade dig dræne af dine omgivelser?

Ville du elske at kunne hæve dig over dramatisk støj? 

Kunne du tænke dig at få helt styr på begrebet vibration?  

 

Du har måske hørt mig sige, at tingene sjældent handler om det, vi tror, de handler om. Det handler ikke om pengene, manden, kroppen, børnene eller boligen. Men hvad handler det så om, når vi ikke føler, vi er der, hvor vi gerne vil være?

Essensen af alle vores problemer kan føres tilbage til vibrationen bag. Den stærkeste energi vinder. Altid.

Det er jo super, hvis den stærkeste energi er et match til dine drømme og længsler – sådan er det bare ikke for langt de fleste. Mange hænger fast i følelser af skam, forkerthed, ensomhed, meningsløshed, depression, frygt, bekymring, skuffelse osv.

Det er et tungt sted at være, og det behøver på ingen måde at være sådan. Med den høje bevidsthed følger evnen til at forvalte de høje vibrationer, og alt begynder at flyde langt nemmere. Livet bliver meningsfuldt, og vi bliver i stand til at leve med frihed og kærlighed som de kraftfulde skabere, vi er født til at være.

 

Mit eget liv blev så meget nemmere den dag, jeg forstod, at vi hele tiden oplever en oversættelse og spejling af vores egen vibration. Det tog mig nogle år at blive i stand til at forvalte de høje vibrationer, og det vil glæde mig stort at videregive alle mine erkendelser og genveje. 

Produktet er en liveoptagelse af en workshop, jeg ledte i april 2015 på Restaurant Sletten i Humlebæk. Det var en fantastisk dag, hvor jeg selv landede nye erkendelser og nye niveauer. Du vil få meget med dig, hvad enten du er helt ny inden for det spirituelle eller har fulgt min undervisning længe.

Du modtager både video og Mp3optagelse af dagen. I takt med at du hører eller ser produktet igen og igen, så vil informationen lande dybere og dybere i dine celler.    

 

Investering:  1350,- kroner.

Spørgsmål stilles til: info@christineeilvig.dk 

 

Køb her hvid 

  

 

Jeg glæder mig til at indføre dig i et af mine absolut vigtigste værktøjer. Vibrationsarbejdet har længe været en stor passion for mig, nok især fordi det er så effektfuldt.    

 

Kærligst C.

 

Dag med Christine Produkt pic[1] 

Back To Top