skip to Main Content

EN INVITATION TIL DIG

Det glæder mig, at du har fundet vej til mit univers. Denne første video er en invitation fra mig til dig. Du kan blive klogere på, hvad der adskiller doTERRA fra andre producenter af essentielle olier og ikke mindst høre, hvordan du selv kommer i gang:

 

 

DET FINE VED NETWORK MARKETING

I denne video deler jeg mine tanker om doTERRA og deres forretningsstruktur. Intentionen er at informere og forklare, hvorfor Network Marketing kan praktiseres elegant, strategisk og rent. Det er en branche, som er omringet af mange myter og usandheder. Dybest set bunder de alle i uvidenhed:

 

 

Der ligger rigtig mange videoer på min Youtubekanal med optagelser af de mange workshops, som jeg har holdt rundt om i landet. Vi har også lagt nogle af de første workshops her på siden. Rigtig god fornøjelse.

 

WORKSHOP OM ÆTERISKE OLIER

Kom med som en flue på væggen, og se den første workshop, jeg lancerede på Kystvej i Hornbæk søndag den 16. juni 2019. Du går selvfølgelig glip af de mange dufte, prøver og smagsindtryk. Men vi gentager succesen snart, så der kommer mange flere muligheder.

Vi fik skabt en super hyggelig eftermiddag fyldt med inspiration og information om de æteriske olier, jeg er så dybt optaget af for tiden. Jeg delte blandt andet, hvordan du kan højne din livsoplevelse ved brugen af æteriske olier. Jeg gennemgik også, hvorfor æteriske olier er magiske og ikke mindst, hvordan du kan anvende dem i din hverdag:

 

 

WORKSHOP OM ESSENTIELLE OLIER OG FØLELSER

Denne optagelse er fra Fanø den 10. juli 2019. Jeg gennemgår, hvordan de mange olier kan anvendes til at transformere følelser, vi gerne vil slippe, og hvordan de kan være med til at booste følelser, der er i tråd med alt det, vi gerne vil skabe mere af.

Fra den lave bevidsthed reagerer vi udelukkende på vores følelser, og derfra ender de med at skabe en del udfordringer for os. Følelser skal op og ud. De skal mærkes og cirkuleres, ellers ender de i kroppen og kan i sidste ende skabe en lang række fysiske udfordringer for os.

Bella var med og endte med at få Peppermint i øjnene, hvilket skabte en del tumult. Jeg har valgt at dele det hele alligevel, fordi der er noget autentisk og kærligt over de mange partikler. Hun elsker olierne og insisterer på at komme med til alle workshops, hvor hun altid sidder helt i front. Så sødt.

 

 

WORKSHOP OM DE TI MEST ANVENDTE OLIER 

Optagelse fra Varde den 11. juli 2019. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA. Det var næsten samme manuskript som fra workshoppen i Hornbæk, men jeg kanaliserer meget, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål.

 

 

WORKSHOP OM INDRE OG YDRE SKØNHED

Optagelsen er fra Hornbæk den 24. august 2019. Workshoppen er skræddersyet til dig, som ville elske en naturlig tilgang til skønhed og antiage.

Du kan blive klogere på, hvordan doTERRAs mange produkter kan booste og styrke krop, sind og ånd. Der findes adskillige muligheder og genveje til at transformere de mange følelser og ophobninger, som er med til at gøre os mindre vitale.

Jeg deler vejen til nærende søvn, antiage, hudpleje, smertelindring, kosttilskud, kropsskam, stress, vægttab, hormoner, udmattelse, “blå toner” og meget mere. Det vil på mange måder være som at deltage på workshoppen selv.

 

 

WORKSHOP FRA HASLEV

Optagelse fra Haslev den 31. august 2019, hvor jeg var blevet inviteret til en hyggelig, gammel mølle. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik.

 

 

WORKSHOP FRA HILLERØD

Optagelse fra Hillerød den 21. september 2019, hvor jeg var blevet inviteret ud i en kæmpe dansesal med diskokugle i loftet. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik.

 

 

WORKSHOP FRA KØBENHAVN K

Optagelse fra København K den 23. september 2019, hvor jeg var blevet inviteret op i nogle meget æstetiske kontorlokaler. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Vi havde stort set kun stearinlys den aften, så der bliver mørkere og mørkere. Det var top hyggeligt på selve aftenen. På optagelsen er det mindre velfungerende.

Jo lavede en healing på aftenen. Den er kalibreret ind som en fjernhealing, der virker hver gang, du ser videoen. Du skal bare sige ja til healingen.

 

 

LIVE HEALING & DETOX WORKSHOP

Optagelse fra Hornbæk den 28. september. Workshoppen handler om, hvordan du kan bruge doTERRAs mange produkter til at udrense, genopbygge og styrke krop, sind og ånd. Der findes adskillige muligheder og genveje til at transformere de mange følelser og ophobninger, som er med til at gøre os mindre vitale.

Lær, hvordan du bruger de æteriske olier og kosttilskud til at afgifte og opbygge dine organer, fordøjelsessystem, krop og immunsystem. Christine gennemgår også fænomenet megahertz og forklarer, hvorfor de essentielle olier er helt geniale til at hæve vores vibration og skabe balance.

Med til dagen hørte en LIVE HEALING med Camille Safijér der klargører din krop og dit sind til at detoxe fysisk. Healingen er kalibreret, så den fungerer som fjernhealing, hver gang du ser videoen.

 

 

WORKSHOP FRA HORNBÆK

Optagelse fra Hornbæk den 29. september 2019. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

WORKSHOP OM SKØNHED FRA SØNDERBORG 

Optagelse fra Sønderborg den 3. oktober 2019. Workshoppen er skræddersyet til dig, som ville elske en naturlig tilgang til skønhed og antiage. Jeg deler vejen til nærende søvn, antiage, hudpleje, smertelindring, kosttilskud, kropsskam, stress, vægttab, hormoner, udmattelse, “blå toner” og meget mere. Det vil på mange måder være som at deltage på workshoppen selv.

Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en workshop, jeg har holdt før. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

WORKSHOP FRA HORNBÆK OM HANDLING

Optagelse fra Hornbæk den 6. oktober 2019. Workshop for dig som ville elske at forstå, hvordan du kan anvende doTERRAs æteriske olier i din skabelsesproces. Jeg gennemgår, hvilke olier der er effektive til at sætte turbo på realiseringen af vores ønsker og mål. Vi ser på, hvilke olier der kan transformere begrænsninger og blokeringer, og vi taler om vejen til at eje sine ønsker, så vi bliver i stand til at matche dem på det fysiske plan.

Jeg gennemgår desuden begreber som: Handling, mod, stagnation, flow, timing, resultater og meget andet.

 

 

WORKSHOP OM SKØNHED FRA PRÆSTØ

Optagelse fra Præstø den 12. oktober 2019.  En ny version af min workshop om skønhed. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

WORKSHOP OM FØLELSER FRA VESTERBRO

Optagelse fra Vesterbro den 21. oktober 2019.  En ny version af min workshop om følelser. Jeg gennemgår, hvordan de mange olier kan anvendes til at transformere følelser, vi gerne vil slippe, og hvordan de kan være med til at booste følelser, der er i tråd med alt det, vi gerne vil skabe mere af.

Fra den lave bevidsthed reagerer vi udelukkende på vores følelser, og derfra ender de med at skabe en del udfordringer for os. Følelser skal op og ud. De skal mærkes og cirkuleres, ellers ender de i kroppen og kan i sidste ende skabe en lang række fysiske udfordringer for os.

Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

DEN HARMONISKE FAMILIE ÅRHUS

Optagelse fra Århus den 24. oktober 2019. Workshoppen er for dig som ville elske en lang række genveje til at skabe harmoni i dit forældreskab. Hør, hvordan doTERRAs mange produkter kan være med til at transformere børnefamiliens udfordringer. Vi talte søvn, hjemmeapotek, konflikthåndtering, kommunikation, overskud, familiens mange spejle, følelser, småbørn, teenagere, udbrændthed, videregivelse af mønstre og meget mere.

Sandheden er, at langt de fleste familier ender med at bruge hinanden til fælles selvsabotage, og sådan behøver det på ingen måde at være. Med den rette bevidsthed og de rigtige værktøjer bliver vi i stand til at skabe et familieliv, hvor alle vokser i et kærligt og nærende flow.

 

 

WORKSHOP FRA JEGINDØ

Optagelse fra Jegindø den 26. oktober 2019. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

MANIFESTATION & FLOW ÅRHUS

Optagelse fra Århus den 27. oktober 2019. Workshop for dig som ville elske at forstå, hvordan du kan anvende doTERRAs æteriske olier i din skabelsesproces. Jeg gennemgår, hvilke olier der er effektive til at sætte turbo på realiseringen af vores ønsker og mål. Vi ser på, hvilke olier der kan transformere begrænsninger og blokeringer, og vi taler om vejen til at eje sine ønsker, så vi bliver i stand til at matche dem på det fysiske plan.

Jeg gennemgår desuden begreber som: Handling, mod, stagnation, flow, timing, resultater og meget andet.

 

 

INDRE BALANCE OG GLÆDE I HVERDAGEN

Optagelse fra Shanti Room i København den 4. november 2019. Jeg var inviteret til at tale om, hvordan olierne kan være med til at skabe balance, flow og en højnet følelse af generel wellness. Vi talte overskud, flow, stress, udbrændthed, angst, depression, pleaserrolle, lavt selvværd, blokeringer og meget andet.

 

 

DEN HARMONISKE FAMILIE EBBERUP

Optagelse fra Ebberup den 12. november 2019. Workshoppen er for dig som ville elske en lang række genveje til at skabe harmoni i dit forældreskab. Hør, hvordan doTERRAs mange produkter kan være med til at transformere børnefamiliens udfordringer. Vi talte søvn, hjemmeapotek, konflikthåndtering, kommunikation, overskud, familiens mange spejle, følelser, småbørn, teenagere, udbrændthed, videregivelse af mønstre og meget mere.

Sandheden er, at langt de fleste familier ender med at bruge hinanden til fælles selvsabotage, og sådan behøver det på ingen måde at være. Med den rette bevidsthed og de rigtige værktøjer bliver vi i stand til at skabe et familieliv, hvor alle vokser i et kærligt og nærende flow.

 

 

DEN HARMONISKE FAMILIE HILLERØD

Optagelse fra Hillerød den 17. november 2019. Workshoppen er for dig som ville elske en lang række genveje til at skabe harmoni i dit forældreskab. Hør, hvordan doTERRAs mange produkter kan være med til at transformere børnefamiliens udfordringer. Vi talte søvn, hjemmeapotek, konflikthåndtering, kommunikation, overskud, familiens mange spejle, følelser, småbørn, teenagere, udbrændthed, videregivelse af mønstre og meget mere.

Sandheden er, at langt de fleste familier ender med at bruge hinanden til fælles selvsabotage, og sådan behøver det på ingen måde at være. Med den rette bevidsthed og de rigtige værktøjer bliver vi i stand til at skabe et familieliv, hvor alle vokser i et kærligt og nærende flow.

 

 

OLIEWORKSHOP FREDERIKSBERG

Optagelse fra Frederiksberg den 27. november 2019. Jeg gennemgår de ti mest anvendte olier i doTERRA og meget andet. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

EN WORKSHOP OM ABUNDANCE HORNBÆK

Optagelse fra Hornbæk den 28. november 2019. Abundance er et amerikansk udtryk for rigdom eller overflod, men Abundance er så meget mere end det. Det er en følelse og et mindset langt de fleste på ingen måde mestrer, fordi de er vokset op med det modsatte.

Workshoppen er for dig, som gerne vil leve i Abundance. Du er færdig med at nøjes og knokle, men alligevel står noget i vejen for, at du kan slippe de mange toner af mangel og helt sætte flueben ved at have nok.

Vi talte om, hvordan du kan bruge de essentielle olier til at transformere alle toner af mangel. Anne Hejselbjerg stod for en gruppehealing og en fælles tapping, der var designet til at fjerne blokeringer og uhensigtsmæssige overbevisninger.

 

 

INDRE BALANCE OG GLÆDE I HVERDAGEN

Optagelse fra Shanti Room i København den 4. december 2019. Jeg var inviteret til at tale om, hvordan olierne kan være med til at skabe balance, flow og en højnet følelse af generel wellness. Vi talte overskud, flow, stress, udbrændthed, angst, depression, pleaserrolle, lavt selvværd, blokeringer og meget andet. Det var samme program som workshoppen i november, men som du vil opleve en helt anden aften.

 

 

NYTÅRSWORKSHOP

Optagelse fra Hornbæk den 5. januar 2020. En eftermiddag med fokus på alt det, du gerne vil lande eller lægge an til i 2020. Vi så nærmere på skabelsesprocessen og zoomede ind på, hvor fokus skal lægges, så vi bliver i stand til at realisere vores ønsker.

Jeg satte også ord på, hvordan vi kan bruge de mange essentielle olier til at sætte skub på ønskerne. Anne Hejselbjerg stod for en gruppehealing og en fælles tapping, som var designet til at fjerne blokeringer og overbevisninger og ikke mindst skabe grounding.

 

 

NYTÅRSWORKSHOP NÆSTVED

Optagelse fra Næstved den 11. januar 2020. En eftermiddag med fokus på alt det, du gerne vil lande eller lægge an til i 2020. Vi så nærmere på skabelsesprocessen og zoomede ind på, hvor fokus skal lægges, så vi bliver i stand til at realisere vores ønsker.

Jeg satte også ord på, hvordan vi kan bruge de mange essentielle olier til at sætte skub på ønskerne. Dagen er helt anderledes end workshoppen fra Hornbæk, selvom jeg underviste ud fra samme plan. Det er altid sjovt at opleve. Du vil få meget med dig, uanset om du er interesseret i olierne eller ej.

 

 

OLIEWORKSHOP HELLEBÆK

Optagelse fra Hellebæk den 12. januar 2020. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

OLIEWORKSHOP FREDENSBORG

Optagelse fra Frederiksberg den 16. januar 2020. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

OLIEWORKSHOP VIBORG

Optagelse fra Viborg den 26. januar 2020. Jeg kanaliserer, når jeg underviser, så der er alligevel mange nye indslag og emner, selvom det er en klassisk workshop. Mine svar dannes ud fra gruppens energi og spørgsmål, så hver workshop er unik. Mine olieworkshops har også ændret sig lidt over tid, fordi jeg selv lander dybere i materialet, og fordi jeg hele tiden fletter nye begreber ind i min undervisning.

 

 

TILLID & TIMING ÅLBORG

Optagelse fra Ålborg den 27. januar 2020. Workshoppen indeholder en del klassiske elementer, men jeg deler samtidig værktøjer til begreberne tillid og timing. Tillid er modpolen til frygt. Langt de fleste har mistet en større eller mindre tillid til sig selv og livet generelt. Vejen til et nærende liv handler altså om at genopbygge den tillid, vi har mistet. Mange handler ud fra en frygtbaseret handling. En gøren med intentionen om at komme væk fra noget eller undgå noget.

 

 

SKAB EN NÆRENDE INDKOMST MED doTERRA ODENSE

Optagelse fra Odense den 28. januar 2020. Zoneterapiforeningens lokalafdeling på Fyn havde inviteret mig til at tale om emnet: Vejen til en mere nærende indkomst. Bliv klogere på, hvordan du nemt kan implementere doTERRAs mange lækre produkter i din forretning. Langt de fleste zoneterapeuter ender med udelukkende at sælge deres tid.

Jeg delte min store erfaring med begrebet passiv indkomst, som måske i virkeligheden bedre kunne beskrives som smartere indkomst, samt hvordan jeg har skabt flere millionforretninger baseret på både passion samt en hverdag uden knokleri og med masser af tid. Forstå, hvordan du med fordel kan skabe flere indtjeningskanaler uden at skulle investere mange ekstra arbejdstimer i projektet og hør, hvorfor doTERRAs produkter er sublime i samarbejde med zoneterapiens gavnlige effekt:

 

 

STYRK DIN FEMININE POWER STRIB

Optagelse fra Strib den 29. januar 2020. På workshoppen gennemgik jeg, hvorfor det er vigtigt, at vi mestrer både det maskuline og det feminine. Kulturelt set så hyldes det maskuline stadig mest, selvom både mænd og kvinder længes efter mere af det feminine.

Jeg talte også om behov og grænser. De fleste opdrages til at overhøre sig selv og deres behov. Vi lærer at sluge kameler og siger ja og nej til det forkerte. Langt de fleste er elendige til at tage vare på deres behov. Hvis vi har ubalancerede grænser, så vil vi konstant tiltrække folk og oplevelser, som overskrider alle vores grænser. Grænser skal sættes energetisk, ellers skal vi konstant knokle med at opretholde dem:

 

 

SMUK FILM OM DE ESSENTIELLE OLIER

Der er rigtig mange fine pointer i denne film. Måske skal du sortere lidt i de kristne budskaber, men du vil få en god forståelse af, hvad æteriske olier er, hvad de kan, og hvorfor de er så effektfulde. Der er så meget, vi kan gøre selv for at sikre et godt heldbred og et liv med vitalitet og glæde som grundklang:

 

 

KOM MED PÅ TEAM LAVT GÆRDE

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan du bliver en del af mit team, så er næste skridt at udfylde dette skema. Det bliver en FANTASTISK og SJOV rejse mod realiseringen af vores vildeste drømme. Jeg kontakter dig, når jeg har modtaget og læst dit skema.

Kærligst Christine

Back To Top