Menu

Christines Salon

Life is like a cup of tea.
It’s all in how you make it

Nogle gange lyder tingene bare mere poetiske på engelsk:

“A salon is a gathering of people under the roof of an inspiring host, held partly to amuse one another and partly to refine the taste and increase the knowledge of the participants through conversation, either to please or to educate.”

Kunne du tænke dig at blive inspireret af mine spirituelle indsigter & erkendelser måned efter måned?

Jeg har skabt et opløftende onlineformat, så du på en nem og billig måde kan få adgang til min spirituelle visdom og unikke mentoring direkte fra din computer eller iPhone.

Måned efter måned vil jeg dele ud af min personlige rejse samt den inspiration, jeg har hentet rundt omkring i verden og fortsat henter.

Salonen er en virtuel nytænkning af de litterære saloner, som opstod i 1600-tallet hos det franske aristokrati. Tanken var at sidde i smukke omgivelser og drikke te, mens man sugede ny viden til sig, som man så senere kunne debattere med ligesindede.

Skønhed & visdom:

Hver måned modtager du en video og en Mp3 med et specifikt tema. Jeg sørger for spirituelle indsigter og redskaber, som uden tvivl vil løfte dit liv til nye højder og dybder.

Temaet er altid ledsaget af en æstetisk billedside fra smukke og inspirerende steder, jeg har besøgt. Rejser, hoteller eller oplevelser. Min mand leverer det visuelle univers. Han er en dygtig fotograf, og et af hans mange talenter består i at tage magiske fotos, så man ofte ender med en følelse af selv at være til stede.

Hver måned får du:

Månedens tema som du kan se eller høre, når og hvor det passer dig. Jeg lover at levere langt mere, end du betaler for. Måned efter måned. Du får klarhed, genveje og ny viden.

Øvelser og inspiration som støtter dig i at holde fokus på dine drømme og for alvor implementere den viden, du får fra månedens tema.

Mulighed for at debattere med ligesindede i vores fælles gruppe på Facebook og på den måde løfte dig selv og andre. Jeg blander mig altid i debatten, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål, udfordringer eller blokeringer.

Du kan deltage for kun 245 kroner pr. måned. Dit betalingskort bliver trukket automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement af Salonen.

Hvis du allerede er medlem, kan du få adgang her:

Jeg glæder mig til at introducere dig til Salonens univers og de mange dejlige medlemmer. Jeg overraskes gang på gang over, hvor meget vi kan erkende og transformere online. Der er så megen magi over formen, som er hævet over tid og geografi, hvilket egner sig perfekt til travle kvinder med børn, arbejde, forretninger og eller trangen til at lære, mens vi nyder et
varmt karbad eller en rask gåtur.

Kærligst,

Christine