skip to Main Content

Nogle gange lyder tingene bare mere poetiske på engelsk:

“A salon is a gathering of people under the roof of an inspiring host, held partly to amuse one another and partly to refine the taste and increase the knowledge of the participants through conversation, either to please or to educate.”

De litterære saloner opstod i 1600-tallet hos det franske aristokrati. Jeg hørte om begrebet for første gang, da jeg læste dansk på universitetet. Konceptet tiltalte mig meget: At sidde i smukke omgivelser, sippe te og nippe til lidt sødt, mens man sugede ny viden til sig, som man så senere kunne debattere med ligesindede.

Lidt ligesom at sidde med en veninde på en hyggelig cafe efter et inspirerende foredrag eller at dele en drink med sin elskede et smukt sted efter en god film i biografen. Jeg elsker den atmosfære, og de intense samtaler og erkendelser, som følger med: Smukt, dybt, kærligt, givende og udviklende som bare pokker. Man går opløftet derfra med livgivende bobler i maven.

Der er sket meget siden 1600-tallet – det må vi jo nok erkende. Men det skal jo ikke forhindre os i at skabe en lignende stemning anno 2011. Så here goes:

En virtuel salon skabt til dig, som gerne vil have mine spirituelle redskaber, du kan bruge i din hverdag. Konceptet er helt det samme:

 

* Vi sidder i smukke omgivelser (i mit virtuelle Salon-univers)

* Vi sipper te – jeg gør i hvert fald (du nyder din yndlingsdrik…)

* Vi nipper til lidt sødt (tilsæt din egen version af nydelse…)

* Og vi suger viden til os (gennem mine miniworkshops, som vi så efterfølgende kan debattere online)

 

Hver måned får du:

* Månedens miniworkshop som du kan se eller høre fra din computer, når og hvor det passer dig. Jeg lover at levere langt mere, end du betaler for. Hver gang. Du får klarhed, genveje og ny viden. Emnerne vil kredse om spirituelle redskaber, du kan bruge i din hverdag.

* Øvelser og inspiration som støtter dig i at holde fokus på dine drømme og for alvor implementere den viden, du får fra workshoppen.

* Mulighed for at debattere månedens emne, dele dine erkendelser og på den måde løfte dig selv og andre. Adgang til et inspirerende netværk af ligesindede. Jeg blander mig også i debatten, så du kan få svar på eventuelle spørgsmål.

 

Du kan deltage for kun 245 kroner pr. måned. Dit betalingskort bliver trukket automatisk hver måned, og du kan til enhver tid opsige dit abonnement af Salonen.

  


Jeg glæder mig til at dele alle mine genveje med dig.

Kærligst Christine

 

Back To Top