skip to Main Content

Interview med Wendy Yalom

For nogle år siden interviewede jeg fotografen Wendy Yalom i San Fransisco. Vi mødtes senere i Miami og så i London 2016, hvor jeg havde booket Wendy til et fotoshoot. Billederne fra den dag danner rammen om min nye hjemmeside, som både findes i en dansk og engelsk version.

Interviewet er nu klar til at se dagens lys. Der er sket uendelig meget, siden vi mødtes, men jeg synes stadig, det er en relevant samtale om sårbarhed, synlighed, selvkærlighed, selvkritik, branding, business, luksus og det at opbygge og eje livets scene.

Jeg blev rørt flere gange under interviewet, fordi jeg kom i kontakt med de mange smertepunkter, mange af os oplever i forbindelse med at stå offentligt frem og ikke mindst gemme os i troen på, at der er noget galt med os.

Du finder interviewet her:

Back To Top