skip to Main Content

Interview med Anne Hejselbjerg om tapping

Jeg har sådan glædet mig til at dele dette interview med dig. Jeg har været på besøg hos den sjove og super dygtige Anne Hejselbjerg til en snak om tapping.

Første skridt mod healing og transformation handler om at blive bevidst om vores egen skaberkraft og tingenes sammenhæng. Med den høje bevidsthed bliver det ret hurtigt klart, at vi skal tage ansvar for vores mønstre og ikke skyde dem over i andet eller andre.

Så langt så godt. Men hvad nu når krop og celler husker og ikke har sluppet de dysfunktionelle toner? Så formår vi ikke at forvalte vores viden helt derhen, hvor den bliver til visdom, levet liv og resultater vi næres af.

Her får de fleste brug for en dygtig hjælper – og Anne er bestemt et af mine guldkort. Hvad tapping er og kan, det kan du se meget mere om i ugens video, som varer omkring 45 minutter:

Back To Top