skip to Main Content

Alle veje går ikke gennem kroppen

Jeg har alle dage været stærk mentalt og spirituelt. I mange år troede jeg derfor, at jeg skulle dyrke kroppen ekstra meget. Så jeg knoklede løs og skabte de vildeste kontraster, som på ingen måde var nærende.

Jeg lod mig forvirre af teorien om, at kroppen har alle svar og prøvede konstant at lukke ned for mit hoved. Med det resultat at jeg lukkede ned for en stor del af min essens og endte i dybe meningskriser.

I dag har jeg forstået, at vi er forskellige og ikke mindst, at vores styrker er det. Knokleriet er erstattet af ro og en forståelse af, at mine erkendelser overvejende lander mentalt, mens kroppen for mig er genial til nydelsesfulde pauser.

Endnu engang må jeg konstatere, at vi er forskellige. Det handler ugens video om:

 

Back To Top