skip to Main Content

Essensen af tilgivelse er bebrejdelse

Rigtig mange beskæftiger sig med tilgivelse inden for selvudvikling og spiritualitet. Dybest set har det aldrig rigtig givet mening for mig.

I begyndelsen af min rejse tilbage til mig selv var jeg på en del workshops, hvor vi skulle tilgive os selv eller andre for alt muligt, skrive lange breve, som vi senere brændte sammen osv. Jeg mærkede altid en følelse af, at noget var helt forkert, men dengang konkluderede jeg bare, at jeg var forkert.

Hele energien omkring tilgivelse emmer af, at noget er gået galt. At nogle er ofre eller martyrer på grund af andre. Og essensen af den tankegang er bebrejdelse. Sandheden er, at de mange bebrejdelser holder os i modstanden og umuliggør vores healing.

Det kan du se mere om i denne uges video:

Back To Top