skip to Main Content

Kender du dine talenter?

I denne uge har jeg interviewet Nanna Agerlin om talenter, styrker og succes. Nanna arbejder med at styrke menneskers intuitive intelligens blandt andet via karriererådgivning og styrkebaseret coaching. Hun deltager også på mit mentorforløb i år.

Det er både smertefuldt og selvsaboterende ikke at kende sine talenter og ikke mindst have dem i spil på en daglig basis. Når vi laver en karriere ud af det, vi er bedst til, så vil livet føles både sjovt og nærende.

I interviewet taler vi om den danske talent og styrketest, Talent Indikator. Videoen varer omkring 45 minutter, så den skal nok gemmes til en frokostpause eller lignende.

Personligt ville jeg ønske, at der var langt større fokus på de individuelle talenter i vores uddannelsessystem. Mange ender med at miste sig selv i en tro på, at de ikke er dygtige nok. Jeg er meget optaget af at støtte mine egne børn i at fokusere på det, de elsker mest.

 

 

Back To Top