skip to Main Content

Vi bestemmer selv farten

Jeg voksede op med holdningen om, at der altid var noget, som kunne blive bedre, større eller mere perfekt. Inden for de seneste år har jeg erkendt, at lykken ikke altid ligger der. At jeg ikke behøver at skrue op for farten, bare fordi jeg kan.

Der kan ligge en raffineret form for selvsabotage i den konstante længsel efter mere, og dybest set bunder den slags længsler altid i mangel. Hvis vi er tilfredse i øjeblikket, så mangler vi ikke noget, og så bliver det skørt at rende rundt og fylde på eller skrue op.

Somme tider kan fart og ekstravagance være sjovt. Sådan har jeg det også selv. Det kan være fantastisk at give den max gas og storme derudaf. Andre gange er det bare hyggeligt at sidde helt stille.

Der er ikke noget, vi skal nå, og der er ikke noget, vi har pligt til. Selvbestemmelse er vores føderet. Det kan du se mere om i denne uges video:

Back To Top