skip to Main Content

Når vi er i tvivl

Dybest set så er vi aldrig i tvivl, selvom det ofte kan føles sådan. Når tvivlen melder sig, så handler det altid om, at vi er bange for at gå med det, vi mærker. Frygten kan lamme vores oplevelse så meget, at vi ender med en følelse af usikkerhed.

Hver eneste gang tvivlen melder sig hos mig, så retter jeg med det samme mit fokus på den bagvedliggende frygt. Tvivlen forsvinder, når jeg har rummet og håndteret min frygt. Somme tider kan det handle om timing, og så handler det om at beslutte, hvorvidt vi vil handle eller udsætte tingene.

Tvivl er en super historie, vi kan gemme os bag. Så længe vi er i tvivl, fritager vi os selv fra at handle. Sandheden er dog, at vi aldrig er i tvivl. Vi kan være usikre eller bange, og vi kan have brug for et tilløb. Tvivlen er dog altid en løgnhistorie, som dækker over vores modstand.

Back To Top