skip to Main Content

Selvudvikling skal være nærende

I dette videoklip deler jeg, hvordan du kan transformere og heale dine dysfunktionelle mønstre. Og så taler jeg om, hvor vigtigt det er, at vi vælger selvudviklingsmetoder, som nærer vores essens og smag.

I begyndelsen af min egen spirituelle rejse følte jeg mig meget forkert og misforstået, så jeg endte flere gange på kurser, der var langt mere nedbrydende end opbyggende.

Der er ikke meget i selvudviklingsbranchen, som jeg ikke har oplevet på egen krop. Det har givet anledning til en del kontraster og erkendelser, som jeg er ved at skrive en bog om.

I dag har jeg erkendt, at vi alle kan vælge healingsformer, som er langt mere i tråd med vores smag. Det kan på alle måder være nærende at finde tilbage til os selv – noget jeg ikke havde fanget som nybegynder. Oh well, det kommer der så en sjov og vis bog ud af, som vil inspirere en masse mennesker.   

 

Back To Top