Menu

En skøn clairvoyant

 

Nogle gange kan det være rart at blive set lidt fra oven. At tale med et menneske som ikke kender vores historie. Et menneske der kan se på os med helt friske øjne. 

For nogle uger siden havde jeg en session med Flemming Bille, som er clairvoyant rådgiver. Hans energi er opløftende, bestemt og meget kærlig. Og så er han langt fra det, man kunne kalde urtet.

I mine øjne er clairvoyance et spejl som en hver anden interaktion, så jeg koncentrerer mig altid mest om, hvordan tingene lander hos mig. Jeg lytter intenst til mine følelser under samtalen.

Flemming var rigtig skøn at tale med. Han havde helt fat i min essens og bekræftede mig i flere af de ting, jeg har gået og summet på. Jeg fik også ro på nogle områder, som har stresset mig lidt.

Det var lidt ligesom at spørge en venlig sjæl om vej. Selvom man er på rette kurs, så føles det opløftende at blive bakket op i netop det. De efterfølgende skridt bliver på mange måder lidt lettere, fordi den lille rest af tvivl er hvirvlet af banen. Kursen er klar, og det handler egentlig bare om at gå vejen.

Til sidst i samtalen sagde Flemming, at vi alle fem ville tage til et resort i Egypten om kort tid. Der tænkte jeg, at han måske var lidt på et sidespor. Få dage efter bookede vi elleve dage i Egypten på et smukt resort. Jeg forstår det faktisk stadig ikke.  

Du finder Flemming Bille her.